Grattis Nygge!

Shitt vad hon har vart duktig nu, okej Bodin lär väl få lite cred han med, han har ju hjälpt till på ett hörn! ;)
Igår 06:51 kom lilla Meja till världen! Stort Grattis! Väntar med spänning på att få se det lilla miraklet! Dock lär det dröja, fortfarande mega förkyld.... Hoppas lilla familjen mår bra!!

Som sagt, fortfarande jätte förkyld.. Jätte jobbigt verkligen! Känns mer som om det skulle vara en allergi-förkylning än en vanlig, men det känns juh ganska konstigt det med! För än kan det inte ha kommit nå pollen i luften!!
Igår hade jag lite feber å tror jag minsann! Låg under duntäcket fullt påklädd och frös som en gris! Sen tog jag en ipren, och höll på å svettas ihjäl! Detta påminner mig än en gång att jag måste köpa mig en termometer... Fast, så länge det inte kan bevisas så har det juh inte hänt? ;)

Tog mig till jobbet idag iaf, utan några större problem, jobbade halvdag så då kändes det lite lättare! Vi får se hur jag gör imorgon... Är ju inte så kul å vara bland folk när man låter så här... Men samtidigt är jag för frisk för att vara hemma... Jobbigt läge AB!

Imorrn/Idag fyller Bäck år! GRATTIS! Nu är vi lika gamla! =)

Ska försöka ta mig i säng... Sova är ett bra sätt å bli frisk har jag hört! Annars har jag kommit på att varmt vatten är gott! Känns så bra i halsen efteråt! Skulle ha haft lite hounung... Men det han´t ja nå!

Än en gång Grattis fam Nygårds/Bodin!!! Och Bäck!

// e

Kommentarer
Postat av: Karin

TACKAR!!

2010-03-12 @ 21:56:06
URL: http://orrgattu.blogspot.com/
Postat av: Nygge

Tack Burran!! :)

2010-03-18 @ 09:07:14
URL: http://misselljot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0