Förkylning vs Bakfyllan, 1-0

FY FAN! Började bli lie sjuk i torsdags, vaknade upp med hals ont, fredagen var sissä där och sen igår i lunch tid så small det till, och jag blev dyng förkyld på 5min.... JOBBIGT!
Men men, lyckades ta mig igenom en trevlig 25-års fest! Jobbigt när man är förkyld dock.... Hade det riktigt trevlig i skogen, men Maysan & jag kände typ ingen, så vi åkte in mot stan och tog en sväng på ÅH, som var ÅH.... Lite synd... Maysan ville hem tidigt, jag ville egentligen stanna, men hängde på hem, så jag var hemma vid halv två! rätt skönt ändå!

Vaknade upp idag å funderade om jag var bakfull som ett jävla as.... Eller om det var något annat, konstaterade så klart att det var förkylning! BLÄ!
Följde vasaloppet från sängen, ganska skönt! Inte ett dugg avundsjuk på galningarna som åker 9mil på skidor! :p
Tynell blev två, slagen med en tånagel på mållinjen! Tråkigt, men grymt bra ändå!
Fast när man kör 9mil på skidor, borde man inte kunna avgöra loppet lite tidigare än på mållinjen? :P

En tur m JAndersson på stan, lite små shopping å en fika på W! Har blitt en söndags tradition.. :p Nästa helg blir det dock inget, då är det hästtävlingar!

Pizza blev det här ikväll å! Hemmagjord, eller ja, delvis, "poffpizza"! Gött! Den ska ja stoppa ner i en låda nu och sen hoppa i säng å sova lite..... Bara hoppas ja orkar jobba, korta dagar denna vecka och ledig fre-sön, eller ja, ledig å ledig...

Imorrn hoppas jag att förkylningen har lämnat mig! Det vore najs! :D


Lycka till Nygge å!!! Nu händer det grejor!


//e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0