Catch up!

Sammanfattning innan nattning! ;)

Ledig två dagar = ligga sjuk på soffan tycka synd om sig själv! Jävla skit förskylning som vägrar överge mig! Kan den inte bara hoppa till nån annan jävel? Nån som inte bidrar till något iaf? Tror ni ja kan kasta in den i grannens brevinkast imorrn? De verkar inte gör något vettigt överhuvudtaget! :P

Igår fick jag hursomhaver ett infall att jag ville gå ut å käka! Så jag tvingade med JAndersson till ÅH för matintag! MUMS! Vi var där klockan åtta, käkade och drack en cola, blev bjudna på efteråten - tack för det JA! och klockan nio gick vi ut därifrån igen! Är inte det vuxenpoäng? Eller tantvarning? Iaf min smarta kommentar när småflickorna vid bordet bredvid beställer in en färgglad drink "Mäh! Sitta här å dricka drinkar mitt på blanka dan!!" JA informerade mig om att klockan var nio, och det var kväll och det var ok att dricka drink.. Haha!

Jobbelijobbar idag, sov morgon - skönt! Tror orderförslagen har skenat denna vecka, det var varor till förbannelse! Överallt! Högt å lågt! Inte kul när inget går upp i hyllar utan man måste på något jävla sätt försöka trolla upp det någonstans på lagret.. Jaja, bäck var snäll och informerade mig om att vi faktiskt hade haft så där mkt varor hemma i julas å... Jag svarade med att vi faktiskt hade försäljning då oxå... ;)

Sprang på familjen Bodin/Nygårds när ja va på väg in på jobbet å fick tjuvkika på lilla Meja! Å en sån söt liten unge det såg ut att vara! Väntar på att förkylningen ska flytta in hos grannen ist, så jag kan få kika å klämma lite på henne!!! Hela familjen såg då så nöjd ut!

Imorrn är det fredag, och som alltid innebär fredag lång jobb dag... Enda bra med fredagar är juh att det oftast kommer nå snyggt! Iaf bättre än resten av veckan, vill man ha ögongodis så är det fredagar å lördagar som gäller!!
Idag var det en riktig snygging in! Lyckligtvis kom han dessutom i min kassa! Men ack så besviken ja blev när ja kollade leg, född 900118.. Det funkar lixom inte. Såg dock betydligt äldre ut!
Det är en bra fördel med mitt jobb! Man får kolla leg på i stort sett allihopa! Och dom man inte vill kolla leg på är iaf för gamla å inget å ha! :P
Lördag jobb.
Söndag jobb.

Så jag har mycket svårt att tro att det händer något spännande denna helg.... Men man ska aldrig säga aldrig... ;)


Nygge! Jag hoppas att du förstår att det är för din del jag skriver så mkt... ;) Du har lixom glidit åt sidan, vilket självklart är helt förklarligt, men jag tänkte att nu har du lite koll iaf! ;) 

                                      
Bjuder på denna bild! Har just plockat ur flätorna jag hade med mig hem från thai.... Kanske borde satsa på denna look oftare??


Tack å god natt!!

//e


Sommaren 2010...

8 Maj Globen - Stockholm 28 Juni - 3 Juli - Borlänge23 Juli Ullevi - Göteborg


(Och göteborgstrippen är en början på nästan 2,5v semester...)


In Case of...

Jag tror jag har råkat radera en "fliisan" mapp på min dator.... Sigfrid är ju smockfull, och jag måste försöka radera emellan åt... Men hur kan man bara? Så jävla klantigt! Usch! Men det finns en hel del kort på andra datorer, det är min räddning, men hur som helst, har två kort i "uppladdade" kort här som jag måste lägga upp, så att de inte försvinner när ja lägger in nya! Här är min älskling, som jag snart måste åka å hälsa på!


Det här är världens bästa bild! Med den här utsikten har man många minnen...

Jag gillar denna bild, för så här kändes det! Jag borstade å putsade å hästen gick rätt ut
i värsta leran och rullade sig. Hon lipade helt enkelt åt mig!


2010-03-15

Idag är det måndag! Första dagen på den nya veckan. Vecka 11 har det hunnit bli tom!

Hade en skön sovmorgon idag! Hann lulla runt här hemma.. =)
Jobbade 11:50-16:15 och sen lite support på det... Slutade vid 18:30.
Tog en skön promenad t jobbet! Solen sken, men det blåste, så man skulle faktiskt ha haft mössa. ;)
Men alltid lika skönt med sol iaf!

Bakslag i förkylningen idag igen! Å! Drygt!

Blev ledig imorrn, har bytt SIB dag, så nu är jag ledig både tisdag & onsdag!! Men sen gör jag 10dagar i sträck, ledig nästa söndag först... Men det ska nog gå bra, nån kort dag här och där och nån dag på macken...

Imorgon är det möte på klubben oxå... Är det enda som är inbokat! Hade vart skönt om förkylningen hade lämnat mig så man kanske hade kunnat träna lite.. Men inte då. Den här jävla förkylningen verkar inte vela överge mig.. =(

Sommaren är räddad oxå! Ska bli riktigt bra! =)

So Long! //e

Orkar inte mer...

Inte skriva... Men lite bilder ska ja bjuda på!
Tack Anna för bilderna!!
Sara & Creole, Jerkan & Bethoven


Lars & Lagos, Sara & Creole, Coach Maya


Lars med sitt alldeles egna fina schabrak!


Maya & Nisse! Så fina! =)


Och självklart lyckades Anna få ett sånt fint kort på mig, hon med...


Robin, Madicken, Poppy & Ture! Vad tjejerna som sitter på har jag ingen
aning om..... Haha! Maya i mitten!

Nej! nu äre over time igen! Ska hoppa i säng! Sov morgon imorrn, å jobbar kort pass.. =) Lite skönt!

Tack alla för denna helg som har vart! Skit bra jobbat! =) Å visst var det kul??


Sov gott!! Det ska ja göra...          //e


Bildbevis!  
   Och en kort resumé...
En lagomt nervös ryttare och en på tok för överladdad häst skulle idag försöka hoppelihoppa lite då...
Under framridningen till första klassen hade ja lätt kunnat hoppa av och gå in. spelade ingen j*vla roll vad jag gjorde... Hon var helt blockerad och fucked up! Brallade/bockade/lättade om vartannat... Men det fanns inte så mkt att göra, rida volter, små, åt det hållet som passade, över ställa, leda ner, försöka gå framåt... *suck*
Lyckades få fyra språng på grinden, varav ETT var ok, resten var katastrof.... In i ridhuset, hoppar fram på nr1 och hästen går som en klocka! Som hon har gått på träningarna....
Tar oss runt utan några fel! Kanske inte världens snyggaste, men inte dagens värsta runda heller!
Skit tråkigt att hon sabbade hela framridningen å sen var så jävla fin inne... Nöjd iaf!

Efter mkt velande och ett lyckat mut-försök av banbyggaren bestämmer jag mig för att även rida 1m.
Nästan lika överladdad häst på framridningen, gick att påverka lite denna gång.
men det var helt enkelt bara att hänga med i den gångarten som ville och svänga åt det hållet hon ville... ;)
Denna gång hann jag med två språng på ginden, båda ok denna gång.
In i ridhuset, brallade lite när publiken klappade händerna... sen fick ja sällskap av en mongohäst inne,
värre än min nästan! Den stod mest på bakbenen... Så hade lite strul å ta mig iväg!
Men när jag väl får i växeln så susade vi även denna gång över alla hindren!
Lite ryttarmissar denna gång... Men Crazy var kanon bussig å hoppade bara jag styrde!
Fick ett skit pet och ett tidsfel!
Men som framridningen var trodde ja aldrig att ja ens skulle ta mig runt någon av klasserna.

Jag är GRYMT nöjd! Det kan jag helt ärligt säga! Tror inte jag hade kunnat göra så mkt annorlunda...

Nu äre sängen så man orkar med alla j*vla ponny-ungar inkl bihang imorrn....

Avslutar med att bjuda på denna bild! Mamma fick ett mkt bra kort... Haha!Och som bonus får ni denna...Tack å god natt!!
//e


Mission Completed!

Uppdraget genomfördes! Boxer-nappningen gick utmärk! ;)
De blev överlyckliga när jag kom å hämta dem! Russin sprang som vanligt till min bil och vägrade följa med ner i skogen å kissa..... Hon skulle helt enkelt med! Pralinski är neurotisk - adhd - you name it!
Vi tog ett varv runt tisken, i mitt tempo, vilket innebar att hundarna hann lukta på varje mm! Drygt var det då å gå! Men skönt! Solen skiner och värmer! Helt underbart!
Träffade på ett par poliser som stod vid skolan och hade hastighetskontroll, de hälsade så glatt på boxrarna! Det är det som är så skönt med att ha boxer! Alla gillar boxrar! =)
Fö så gick det bra, Russin skötte sig utmärkt och gick utan att dra i kopplet å krångla, men pralinski kan man väl inte säga samma sak om....
Hade ett hund möte å, jag hade full koll på mina hundar, de gick mkt bra på min vänstra sida och hade tänkt gå kvar där tills den lilla-jävla-glovmoppen vi mötten blev helt rabiat å morrade i kopplet. Men tack då! Russin gick snällt kvar medan Pralin inte skötte sig lika bra.. Men det är tur man orkar hålla i dem!


Nu ska ja springa ner å slänga i två maskiner tvätt, så jag har nå å rida i imorrn, sen blire en tur ner på stan för att inta en sen lunch och äta lite tårta & uppvakta Bäck!

So long!

//e

Skit oxå!

Jag hade nyss skrivit... Inte mkt. men jag skrev iaf.. åsså puts väck borta. BLÄ!

Hursomhaverbarnenkär eller nått! Provkörde springaren en liten lätt runda idag, inga stora hopp, bara små. Men det kändes braa! hon verkar vara i fin form! Bara å hålla tungan rätt i mun för min del! ;)

Förkylningen börjar lämna mig oxå - tackgodegud - hopp om liv börjar återkomma! Har orkat vart uppe idag, har gjort lite nytta här hemma - diskat - eller det var inte lite det inte... haha!

Imorgon ska jag ta en promenad i solen(?) med Boxrarna! Ska blir skönt att få lite sol på mig, har ju legatpåsoffanochkollatpåsolen ett par dagar nu...
Tror jag boxernappar dem med mig hem, så de slipper ligga själva dessutom - än´t jag snäll så sääg!?
Tvätta lite tvätt ska jag försöka hinna med. Ner på jobbet å äta tårta - för imorrn är jag LEDIG å inte SJUK - Bäck fyllde juh år som jag tidigare nämnt, och jag har ett paket till henne och hon bjuder på tårta, klart man måste dit....
Em/kvällen kommer att tillbringas i stallet, bana ska byggas, det ska städas - putsas- å donas. Sen ska även springarna rastas en sväng!

Det innebär - kortfattat men enkelt - att jag måste hoppa bums i säng - måste upp i tid imorrn, och det är juh min starka sida! verkligen! Högsta betyg!

(Nu ska ja inte göra om samma misstag en gång till, utan nu ska ja publicera, hoppas jag...)

Sleep Tight!

//e

Licensen löst...

... Så bara förkylningen överger mig så blir det tävling till helgen! Naajs! :D Eller ja, vi får väl se...

Idag har jag vart hel-sjuk och legat på soffan hela dagen, skönt... Har inte orkar göra något annat idag...
Fick i mig lite mat på kvällen och fick lite ork... Var t affären å införskaffade hounung så nu dricker ja varmt vatten m hounung, å inte bara varmt vatten! Lite godare! :p

Imorrn är det en sjukdag till som gäller.. Bara hoppas jag är lite piggare så jag orkar med tvätten iaf...

Nu -> Säng!

//e


Grattis Nygge!

Shitt vad hon har vart duktig nu, okej Bodin lär väl få lite cred han med, han har ju hjälpt till på ett hörn! ;)
Igår 06:51 kom lilla Meja till världen! Stort Grattis! Väntar med spänning på att få se det lilla miraklet! Dock lär det dröja, fortfarande mega förkyld.... Hoppas lilla familjen mår bra!!

Som sagt, fortfarande jätte förkyld.. Jätte jobbigt verkligen! Känns mer som om det skulle vara en allergi-förkylning än en vanlig, men det känns juh ganska konstigt det med! För än kan det inte ha kommit nå pollen i luften!!
Igår hade jag lite feber å tror jag minsann! Låg under duntäcket fullt påklädd och frös som en gris! Sen tog jag en ipren, och höll på å svettas ihjäl! Detta påminner mig än en gång att jag måste köpa mig en termometer... Fast, så länge det inte kan bevisas så har det juh inte hänt? ;)

Tog mig till jobbet idag iaf, utan några större problem, jobbade halvdag så då kändes det lite lättare! Vi får se hur jag gör imorgon... Är ju inte så kul å vara bland folk när man låter så här... Men samtidigt är jag för frisk för att vara hemma... Jobbigt läge AB!

Imorrn/Idag fyller Bäck år! GRATTIS! Nu är vi lika gamla! =)

Ska försöka ta mig i säng... Sova är ett bra sätt å bli frisk har jag hört! Annars har jag kommit på att varmt vatten är gott! Känns så bra i halsen efteråt! Skulle ha haft lite hounung... Men det han´t ja nå!

Än en gång Grattis fam Nygårds/Bodin!!! Och Bäck!

// e

Förkylning vs Bakfyllan, 1-0

FY FAN! Började bli lie sjuk i torsdags, vaknade upp med hals ont, fredagen var sissä där och sen igår i lunch tid så small det till, och jag blev dyng förkyld på 5min.... JOBBIGT!
Men men, lyckades ta mig igenom en trevlig 25-års fest! Jobbigt när man är förkyld dock.... Hade det riktigt trevlig i skogen, men Maysan & jag kände typ ingen, så vi åkte in mot stan och tog en sväng på ÅH, som var ÅH.... Lite synd... Maysan ville hem tidigt, jag ville egentligen stanna, men hängde på hem, så jag var hemma vid halv två! rätt skönt ändå!

Vaknade upp idag å funderade om jag var bakfull som ett jävla as.... Eller om det var något annat, konstaterade så klart att det var förkylning! BLÄ!
Följde vasaloppet från sängen, ganska skönt! Inte ett dugg avundsjuk på galningarna som åker 9mil på skidor! :p
Tynell blev två, slagen med en tånagel på mållinjen! Tråkigt, men grymt bra ändå!
Fast när man kör 9mil på skidor, borde man inte kunna avgöra loppet lite tidigare än på mållinjen? :P

En tur m JAndersson på stan, lite små shopping å en fika på W! Har blitt en söndags tradition.. :p Nästa helg blir det dock inget, då är det hästtävlingar!

Pizza blev det här ikväll å! Hemmagjord, eller ja, delvis, "poffpizza"! Gött! Den ska ja stoppa ner i en låda nu och sen hoppa i säng å sova lite..... Bara hoppas ja orkar jobba, korta dagar denna vecka och ledig fre-sön, eller ja, ledig å ledig...

Imorrn hoppas jag att förkylningen har lämnat mig! Det vore najs! :D


Lycka till Nygge å!!! Nu händer det grejor!


//e

Fredag!

Idag äre fredag...
Jobbet har flutit smärtfritt, rullade på, det är juh trots allt fredag!!
Jag & Bäck räknade lite idag igen... Och trots att vi utgick från 02:30 så var det jävligt dött idag! Fanns en...... Kanske två... Undra vad som har hänt med denna stad egentligen? Så dött brukar det inte vara...

Intog en middag med Häggblad innan bion! Filmen var bra! Ingen super film, men bra! Godkänt betyg! ;)

Nu ska ja hoppa i säng, i tid, typ nu. Börjar 8:30 imorrn till 15:30. Och sen klockan sex ska vi vara borta igen... ojojoj!!! Så det gäller å sova nu, för imorrn blire ingen sömn!


Ha´t!

//E

Ibland...

... är det jävligt enkelt! Och då är det jävligt kul!!! Har haft två sådana torsdagar i rad med hästen nu.. Det funkar, det flyter, och jag är nästintill odödlig! Det är en häftig känsla! Det känns som om man kan hoppa hur högt som helst! En - två - tre -galoppsprång å sen HOPP! Känns så bra! =) Känns TOM ok inför tävlingen nästa helg... =)

Vad har hänt sen sist då?

Hade en riktigt trevlig helg! Stalltjänsten på lördagen flöt smärtfritt! Gick riktigt bra tom!
Lördag kväll spenderades med goda stall-tjejers-sällskap! Vin å skitprat! Som det ska vara! Åh var som det brukar - "åh" helt enkelt! ;)
Söndagen tog jag & jerka en slappsöndag på stan, lunchade och strosade!

Veckan har flutit på den med... Bolags jobb mån-tis igår var jag faktiskt på macken!

Imorgon är det fredag och heldag på bolaget, kvällen kommer avslutas med trevligt sällskap och förhoppningsvis en bra film! Vi ska se Alice i Underlandet!
Lördagen är det jobb & sen 25-års galejj!

Var till ludvika å snyggade till tatton idag å, nu har den inte tre öron längre!

Annars då, tror ja skulle behöva en veckas semester.... Mitt hem mår skit, och jag vill verkligen få ordning på det nu! ;) Så det blir nästa veckas projekt, eller söndagens tom?

Nu är det sängen som gäller!

Må så gott!!
//E


RSS 2.0