Hälsningar från Stor´Stan!

(Stav fel ursäktas vänligen, då jag inte hittar tangenterna på denna lilla dator...)

Jaha. Andra dagen i sthlm. Och hur går det då? Jovars...

Resan började bra igår... Biljettautomaten funkade inte i falun, så när vi stannade i blg fick alla springa å hämta ut biljetterna(var fler än jag som inte gjort det i tid....)! Men med tanke på att tåget var 12minuter sent, så hann jag stå ute i måååånga minuter och frysa om tårna. Eftersom någon har gått hem i mina vinterskor....
Väl på tåget ville jag invänta biljett-nissen för att sedan slura gott... Jo då, biljett-nissen kom. frågade hur gammal jag var och blev tvungen att kolla LEG för att verkligen inse att jag var "ungdom"... Jaa. Det köper jag väl, men man behöver väl inte vara så satans tjurig! Bitter... Haha.

25min sena t sthlm. Men var ju ute i god tid, så hann till hotellet å lämna grejerna å sen till HK i god tid! Ringde Suss(u-sala) som mötte upp mig så ja slapp komma helt själv, sen adopterade jag henne som min "fadder" haha... Hon hade inget att säga t om.

Igår när ja kom innanför dörren på HK mötte jag chefen för supporten, han undrade om jag var intresserad av att sitta "support på butik" vilket innebär att jag sitter hemma på butik och supportar kollegor en kväll varannan vecka! Kul att bli tillfrågad efter typ 2 mån i tjänst! Lär ju ha skött mig sist!

Jaja. Annars då... MYCKET å försöka lära... Jätte mycket verkligen, men det känns helt okej! Lite svårt å hänga med i snacket när man inte har koll på alla programmen bara.. Men det sitter snart det med! ;)

Igår blev det asiatiskt och idag italienskt på kungshallen! Inte fy skam!

Imorgon är det halv dag systemhandlederi och halv dag tragglandes med lönekontoret.... Spännande! Bara å spetsa parabolerna! ;)

Nu ska ja slänga mig på sängen å kolla på tv! Lite tråkigt är det dock med väldigt begränsat kanal utbud.. =( 1,2,4,5.... BORING!

Hälsningar från storstan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0