Varför?

Hur kan det vara så svårt å komma i säng egetligen??? Förstår faktiskt inte... Har så svårt å gå å lägga mig varje kväll... Vet inte hur ja ska göra för å komma i säng... Går jag upp jätte tidigt, så håller jag mig aldrig vaken en hel dag. Om jag nu skulle kunna ta mig upp jätte tidigt, vill säga! Förstår inte hur det kan vara så svårt å ta sig upp på mornarna å i säng på kvällarna!

Nu ska ja göra ett försök iaf. Jobb kort dag imorrn! Najs! Sen blir ja å hundarna! Som vi ska mysa!

Go natt!

Måndag

tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag... Kolla vad jag kan! =)

Gick braa i mora idag! Fick tag på hyrbil å! (efter lite strul med pantade bokningscentraler, varför råkar alltid JAG ut för dem???) Volvo C30 fick ja åka! Inte fy skam.. ;) Har länge velat ha en sådan... Men konstaterade att jag inte skull få in nån boxer i den inte.. Så det är nedlagt nu.. ;) Eller så får ja skaffa mig nån liten hund då... Men det är inte så coolt... =)

Gick som sagt bra i mora, Jag Kunde! Skit fränt! Å sitta med en BC å känna att man faktiskt kan lära ut något! Okej, det var väldigt basic idag... Men ändå, jag kunde faktiskt!!

Imorrn blire hedemora... Suss till hjälp! Så det ska nog gå galant! Drilla titti lite!

Onsdag - Ledig! Najs! =)

Har hängt med Häggblad hela kvällen! Trevligt! Började att hon ville bjuda på mat, å sen blev ja kvar.. Hehe..

Nu ska ja sova.... Ska ta mig mot hedemora i tid imorrn, har ställt dieselvärmaren, så jag får en varm å skön bil å! =)

Sov så gott! (har upptäckt att det bara blir inlägg sent på kvällarna... Hm.. Men det är juh bara då jag har datorn på juh!)

Då var helgen slut igen...

Helt sjukt vad fort helgerna går jämt! Hur kommer det sig??

Igår... Tog maysan med mig, var å handlade åt farmor, käkade lite mat å sen hjälpte vi även farmor å byta gardiner i köket... Bra där! Hämta emelie på jobbet, hem å hämtade kläder, körde ett pass på gymmet, hem till mor å far å käkade, fodrade kväll i stallet, höll koll på maysan & emeliten som drack sprit.. Jag drack cola!
Utgång på Åh... Och jag var helt klart nöjd med att vara nykter... Eller ja, hade man vart onykter kanske det hade vart roligare... Men... Sket man väl i!

Full rulle på Åh. Massa folk. Konstigt folk. Jag å Emelie hamnade alldeles för nära ett mega bråk, men då satt vi å pratade m ett par ordninsvakter, som var där civilt.. Men de fick ingripa, plus personalen... Tre vakter låg över en kille, å de lyckades knappt hålla honom ändå.... Undra vad den killen gick på ja!!! Okej, så liten var han inte... Men.... Om man har tre fullvuxna karlar över sig, så borde man väl ge sig? Men... Sket väl han i...
Emelie å ja fick nog å åkte hem då iaf!! Eller ja, körde hem emelie å fick sen hämta maysan, som för ovanlighetensskull inte stod där hon skulle. Men var snäll å hämtade henne iaf!

Idag... Så blev det en dejt m Nygge & Maysan! Kul å träffa nygge! Längesedan, oh shitt vad gravid hon är! =) Fortfarande lite svårt å inse att det är så... Men nu är det då ingen snack om saken.. :p

Bodycombat efter det! Gick lite bättre än sist, å orkade en hel del! Kul! Nu finurlar jag på bodypump.... Men vet inte om ja vågar riktigt...

Imorrn lär ja försöka få tag på en hyrbil å.. Min bil har ingen luft, å ja ska t mora.... Å sen är d juh inte meningen att man ska åka sin egna bil heller.... Tur man inte ska vara i mora förän 13 iaf...

Men nu är ja trött! Blir nog sängen på en gång!!

Natti natt!

Leeedig helg!

Japp. nu har jag jobbat mina fem dagar denna v! Sköönt!

Får se vad ja ska hitta på i helgen... Vet inte riktigt... :s Eller jo. Det vet jag väl. Men ändå inte.
Har då ingen brist på Karma´n, så det blir inge alkoholintag utan träning ist! =) Handla lite åt farmodern imorrn, käka med familjen... Lite handboll kanske ja hinner med å! Stakarna i fönstren ska ner.. Jaaa.. Lite pyssel!

Nu ska ja faktiskt hoppa i säng! Har ju somnat tidigt hela v, synd å sitta uppe länge bara för att ja inte ska jobba imorrn!!

Natti natt!

Imorrn ska ja försöka orka tanka bilderna från kameran t datorn! Har en massa söta kort på mina syskon! =) <3

Hemma igen!

Jaaa.. Borta bra med hemma bäst? Nja. Jag vet inte... Haha! Har vart riktigt riktigt skönt å vart borta.... Har vart borta sen i måndags.. Å dagarna gick så fort! Jätte fort verkligen! Vart på "jobb" hela dagarna, käkat lite på kvällen å sen har ja baske mig somnat! Har nog vart bra för mig att vart borta å inte ha fullt upp som jag har hemma! Har släckt lampan innan 22 varje kväll... Och när hände det senast?? Ja ni!
Imorrn är det jobb i butik igen! Ska bli najs, nog för att det är kul å göra något annat, men samtidigt så är det ju kundmöterna som är roligast! Å sen saknar man ju jobbarkompisarna... Det känns bra, har vart borta i fyra dagar, å man saknar dem!!

Har vart iväg å hoppat lite häst.. Gick sissådär.. Hästen var överladdad å riktigt mongo under framridningen.. Men det släppte, tack å lov! Inte så kul när hästen tvärnitar å lättar fram/bockar så fort man går på dem.. Haha.. Å tänk vad feg man blir när man knappt rider!! Men jag inser att jag har gjort rätt beslut med Fliisan, tror inte det hade kunnat lösa sig här hemma... Jag hinner knappt sitta hemma å sakna henne! Eller jo, henne saknar jag, men jag saknar inte att behöva åka t stallet varje dag, att ut å rida i denna ruskigt kalla vinter vi har.... osv....
Fick erbjudande om å rida en häst ett par gånger i veckan faktiskt.. Men var tvungen å säga nej! Jag har inte tiden...

Här kommer en snabb överblick över kommande veckor (så nå förstår vad jag menar...) :
v. 3
* måndag - mora
* tisdag - hedemora
ledig onsdag, sen jobb på butik tors-lör å mack sön. Och två möten inbokade den veckan å...
v.4
jobb mån-fre varav ons-tors i sthlm. 30-års fest på helgen!
v.5
jobb i u-sala på tisdagen, åker ner tidigare å hälsar på anna då jag har ledig måndag!
Sen har ja möte hela onsdagen, å jobbar hela v... å sen ska jag faktiskt ha min första "suport på butik" på tisdagen!
v.6
* måndag - vansbro & malun
* tisdag - sälen
* onsdag - jobb + möte
* torsdag - hedemora + sälen
* fredag - orsa + rättvik
sen lär ja väl göra nå nytta på butiken säkert å...
v.7
* måndag - Älvdalen + Mora
* tisdag - borlänge + hemligt uppdrag
* onsdag - djurås + leksand
hm. insåg just att ja måste byta "SiB" dag... jaja..

Okej, ni kanske förstår hur det kommer se ut? Jag kommer vara mest runt om i dalarna... Men det kommer bli j*vligt skoj! Absolut, men mycket...

Nu ska ja hoppa i säng så ja orkar jobba imorrn! JAndersson är snäll å åker t jobbet en timme tidigare så ja slipper gå! Har inte orkat kollat över min bil ens... Kan tänka mig att det har slut på luft!

Trevlig Fredag!!

//eLiiN

Nu far ja hem!

Japps! Nu är ja klar i sthlm, nu är det dags å inta lite föda och sen ta ett tåg hem!
Lyckades boka om, så jag åker 13.45 ist för 16:50. Naaajs!
Hemma 16,25 tror ja... Det blir riktigt najs!

Nejj. Käk. Hämta väskan på hotellet å sen blir å åka hem!

Hej en sväng!

Hälsningar från Stor´Stan!

(Stav fel ursäktas vänligen, då jag inte hittar tangenterna på denna lilla dator...)

Jaha. Andra dagen i sthlm. Och hur går det då? Jovars...

Resan började bra igår... Biljettautomaten funkade inte i falun, så när vi stannade i blg fick alla springa å hämta ut biljetterna(var fler än jag som inte gjort det i tid....)! Men med tanke på att tåget var 12minuter sent, så hann jag stå ute i måååånga minuter och frysa om tårna. Eftersom någon har gått hem i mina vinterskor....
Väl på tåget ville jag invänta biljett-nissen för att sedan slura gott... Jo då, biljett-nissen kom. frågade hur gammal jag var och blev tvungen att kolla LEG för att verkligen inse att jag var "ungdom"... Jaa. Det köper jag väl, men man behöver väl inte vara så satans tjurig! Bitter... Haha.

25min sena t sthlm. Men var ju ute i god tid, så hann till hotellet å lämna grejerna å sen till HK i god tid! Ringde Suss(u-sala) som mötte upp mig så ja slapp komma helt själv, sen adopterade jag henne som min "fadder" haha... Hon hade inget att säga t om.

Igår när ja kom innanför dörren på HK mötte jag chefen för supporten, han undrade om jag var intresserad av att sitta "support på butik" vilket innebär att jag sitter hemma på butik och supportar kollegor en kväll varannan vecka! Kul att bli tillfrågad efter typ 2 mån i tjänst! Lär ju ha skött mig sist!

Jaja. Annars då... MYCKET å försöka lära... Jätte mycket verkligen, men det känns helt okej! Lite svårt å hänga med i snacket när man inte har koll på alla programmen bara.. Men det sitter snart det med! ;)

Igår blev det asiatiskt och idag italienskt på kungshallen! Inte fy skam!

Imorgon är det halv dag systemhandlederi och halv dag tragglandes med lönekontoret.... Spännande! Bara å spetsa parabolerna! ;)

Nu ska ja slänga mig på sängen å kolla på tv! Lite tråkigt är det dock med väldigt begränsat kanal utbud.. =( 1,2,4,5.... BORING!

Hälsningar från storstan!


Jag är inte så bra jag inte..

Nepp. Såg en annan del av Köping å sen tok somnade jag... Nu har jag precis packat klart och ska tok sova igen. Har ingen aning om vad jag har med mig å inte... Men det blir nog bra!

Ingen dator med till sthlm, eller jo, jobb datorn, men vet inte hur mkt man törs surfa på sånna här sidor... Å vet inte om jag har någon uppkopling förutom på HK då...

Nej. Nu ska ja hoppa i säng å sova gött!!

Ha en trevlig vecka! =)

// eLiiN


Härre min Gud!

Hm. Oj så jag har bloggat nu då... Vad är det som har hänt?? :P

Har vart på Body Combat! Hoppa å slåss i luften... ;)
Blev lite förvånad att jag orkade så mkt som ja gjorde... Trodde ja skulle vara dö efter uppvärmningen! Inte heller så var det så jätte svåra övningar, så min kordination räckte till.. ;) Haha! På slutet när det var lite styrka, då kan ja säga att jag var helt jävla slut! Men resten så... Blir nog ett besök nästa söndag igen...

Nu ligger jag på soffan & kollar på En annan del av Köping  som följs upp att Falk! Hel kväll i tv-soffan, skulle det kunna bli ja... Men jag måste försöka kombinera mitt tv-tittande med att packa inför imorrn.. Har inte hämtat ut biljetterna heller, så bara att hoppas att det funkar imorrn då... ;)

Nu är reklamen slut å ja ska kolla vidare på Linda Hammar och gänget, innan jag packar! Har frästen provat kameran liiite, verkar bli bra! Korten verkar bli kvar i kameran iaf. :P Ska se om ja orkar lägga upp nå i datorn idag då...

Hejj så länge!

// eLiiN

Äntligen!

Jag gjorde det! Jag bara slog till! Gick å köpte mig en ny kamera! Tog första bästa, en enkel, inga finesser, inge krångel. Bara knäppa kort!
'

 


Canon Ixus 95 IS

Tvättat har ja gjort å. Så nu kan jag åka till storastaden med rena kläder! Det är ju alltid najs!

 

Ska ta å slänga i mig lite mat, sen är det dax å bege sig t gymmet... Idag ska jag visst prova Combat. Det låter helmysko å inte alls min grejj.. Man nu har JAndesson lyckats övertala mig, hon har mutat mig med astmaspray, så det ska nog funka!
Efter det blir det hem t mor å far å få i sig lite mat! GÖTT!
Hem, packa å plocka. Just ja! Hämta tågbiljetterna måste ja göra å!
Imorrn går tåget 07,25 bokstavligen talat.. =)


Önska mig lycka till! Vi får se om ja överlever eller inte.. :s

// eLiiN


Dags å söva!

Har bara fastnat i en hel sjuk film på sexan.... Vet egentligen inte ens om den är bra... Men nu är den snart slut, å är nog ingen paus kvar heller, så ja kan juh inte borsta tänderna mitt i filmen..... Eller i slutet av filmen. Ja ja. Sket man väl i!

Imorgon ska ja baske mig köra en kamera.. Hoppas ja.. Kollade på nätet, verkar dock inte finnas så många i lager... Men men!

Var visst en paus, så nu är tänderna borstade å bara hoppa i sängen!

Natti natt!

/eLiiN

Middag på tu man hand!

Efter som jag har en rastlös vän, inte så lite heller. Hon har nog ganska många bokstavs-sjukdomar oxå...
Men det spelar ingen roll. För jag tycker om henne ändå! Men hur som haver så låg jag här på soffan i godan ro, nerbäddad under två filtar å frös... Då ringer hon. Å då måste vi hitta på ngt, för det är ju faktiskt lördag...
Så efter en hel dels övertalning så tar jag mig väl upp från soffan å hoppar i lite kläder...

Tar oss ner på stan och går på Marres å käkar! Hon hade sån där "2 för 1" lapp.... Tog friterade potatisskal t förrätt å! Potatisskalen smakade bra.... Men inte hamburgaren... BLÄ! alldeles för mkt peppar... Men vad sa vi när de frågade om maten smakade bra då? "Ja tack, det var gott" så jävla typiskt svenskar! Usch! Men men... Får väl se om det blir mat någon mer gång där...

En sväng på Ica M irrandes är jag nu hemma i soffan igen. Paradise hotel på tv.... Jävla tramserier! Men jag hade  fortfarande velat ha med Jandersson i programmet! Haha!

Nejj. Hej på er!

Utan luft rullar däcken dåligt...

Eller ja... rullar gör det juh. Men hur bra är det på en skala?
Jag skrev ju i natt att jag skulle pumpa innan ja började.. Men det var för sent. Imorse när ja kom te bilen så var båda vänstra däcken totalplatta.... Så det var bara å börja gå mot stan då... Maya fick betala igen, för alla gånger hennes bil inte funkat, å köra mig halvvägs! Å tur var väl det, för jag hade inte kläder för att gå i -25 direkt. Men fram kom ja! Å i tid kom ja!

Sen då. Jo. En mega seg lördag vare... Hände inte mkt spännande inte.. =( Vi har vart duktiga å fyllt på, så lagret är inte så stort det heller.. Jaja, tiden gick iaf! Mellan halv två å en timme framöver så var det lite kunder iaf!

Efter jobbet stod pappa å väntade, och hjälpte mig blåsa i luft i däcken, massa luft... Var till macken å kollade... Så nu får vi se hur länge det håller...

Har hamnat på soffan nu. Det är Skönt! Får se hur länge ja blir kvar..

Tjolahopp!

En trevlig fredagkväll..

Har jag spenderat på klara Häll! Var ett helt gäng med stallmänniskor som träffades! Vissa intog alkoholhaltiga drycker, andra cola.... Men det spelade ingen roll! För det blev en hel del fnitter iaf! Kul å träffa alla, har ju inte träffat nån typ senaste månaden... Snart två månader utan häst... Shit var fort tiden går! Fast just nu, när det är så här kallt, mest hela tiden, så känns det ganska ok att inte behöva ut å frysa som bara den....

Träning innan jobb idag, kändes bra, jag känner mig nästan lite hurtig! Känns i kroppen att jag gjort nå å... Det är bra! =) Körde lite armar idag, så i början på jobbet var jag lite skakig i armarna å slog i varenda flaska! Haha!

Jobbet gick bra det med, var faktiskt på riktigt bra humör! Det är alltid trevlig när man har sånna dagar, fast iofs så har det juh vart fredag, det är nästan alltid roligaste dagen på veckan! Hade kommit lite varor oxå! Det är najs!
Sen lyckades Karin utföra sitt uppdrag idag, inte så diskret som det var tänkt.. Haha! Lite smått genant bara.. Men hon lyckades! Så nu känns det bra! Var väl typ en 7år skillnad mot vad jag trott... Och även fler.. Men det var åt rätt håll iaf! ;) Jaja, något lär man ju få roa sig med...
Jag å Bäck räknade idag å... Hon kom upp i 1,5 på ca30 min... Jag kom till -47. Haha. Hur gick det till?
Bäck frågade chefen om vi fick räkna eller ej, och det gick bra, så länge vi inte tappade koncentrationen! Hehe.. Förstår inte vad hon menar... :P Sen har vi än en gång konstaterat att vi aldrig kommer behöva slåss om en kille, okej, hittills finns det en kille... Hon rä först, så jag fick ta kölapp nr 2... :P Annars har vi ganska jätte olika smak!

Min bil är btw inte den roligaste, den tappar luft i däcken värre än en luftmadrass.. =( Den måste måste verkligen pumpas... Men när ja for hem så var det bara statoil som har öppet, å deras pumeri funkar aldrig. Så det innebär att jag måste förbi OKQ8 imorrn, tackar vet ja OK! 
Sen måste ja försöka komma in i tid t jobbet imorrn, måste försöka koppla upp min dator å se om ja kommer in i den överhuvudtaget... Iofs får den inte följa m till sthlm, jag vill ha internet uppkoppling, å då lär jag juh ta min då...

Nu ska ja hoppa i säng... Innan jag börjar med en massa onödiga saker... *suck*

Den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar! Och det är inget att rekommendera just nu...

//eLiiN

Somliga går med trasiga skor..

Och somliga går hem med Elin´s skor! Idag när jag hade varit å hurtat på gymmet så skulle jag ta på mig mina nya skor, som jag köpte i lördags... Då har nå klappträ lyckats ta MINA skor och gått hem i!! Okej, det var samma storlek, men jag hade extra sula i plus att mina var köpte i LÖRDAGS, och det var inte det paret nån hade lämnat till mig.. Okej, det var inga dyra skor, det var riktiga fynd skor! Men det var MINA skor!
Nu hoppas jag att någon vänlig själ upptäcker sitt misstag och kommer tillbaka med MINA fina skor... :´(

Annars då... Jooo.. ramlade in på jobbet vid åtta.... Kom inga varor i tisdag.. Kom inga varor idag... ÖÖÖKEN! Satt framför datorn å SH:ade mig ett par timmar, skickade en massa mail å läste lite manualer, bokade in möten osv. Iofs bra å få det gjort.. Men ändå! Man hade juh kunnat sova ett par extra timmar.. ;)

Annars då? Jooo... ramlade på rätt bra med kunder idag faktiskt! Det är najs! Men ändå... Man blir juh sååå seg när det inte händer nå.. :( Var nog inte ens nå snyggt in på jobbet.. Snacka om katastrof!
Jag & bäck brukar räkna hur många vi skulle tänka oss ligga med när vi har tråkigt, men personen ifråga måste komma i respektive kassa å betala.... Brukar inte hinna räkna långt eller.. haha! Ja, men vad gör man väl inte när man har tråkigt?

Enligt statistiken så :
* på en grupp av 12personer är minst 1 homosexuell.
* Vi är ca18 på jobbet.
Det innebär, enligt vissa kollegor, att en måste vara homosexuell. Och eftersom vi är så många så borde det betyda att en person även är bisexuell... Så nu håller de på å listar ut vilka det är... Haha!
Sen pratade jag även med min kära kloka vän Anna idag, hon hade läst en artikel där det stod att i en grupp på 20 personer är det minst en som har andra föräldrar än den tror. Typ adopterad eller annan pappa...
Den bomben ska ja släppa på jobbet imorrn, så får de ännu mer å spekulera över!


Nej! Nu ska ja stoppa maten i lådor, sen springa genom duschen å hoppa i säng!
Imorrn blire, om allt går som det ska, gymmet innan jobb!
Sen blire stallhäng! =) Snacka om naajs!

Kom ihåg å inte slicka på lyktstolparna när det är kallt!!

// eLiiN

Hur lyckas jag?

Förstår inte hur jag alltid lyckas hitta nå något jag egentligen inte borde, måste göra så här mitt i natta... varenda kväll blir sen! DAMN!

Nu hittade jag på FB, framkalla 100bilder, betala bara för portot... Och eftersom jag är hopplös, inte har nå kort på papper, alla på datorn så började jag så klart med det! Sen att det skulle ta en evighet å ladda upp, kan jag inte rå för, jag skulle ju "bara prova".... Nu vet ja inte om ja ska skita i det här å börja om någon gång när ja har lite mer tid..... Känns väl inte som om det var hela världen! Eller så ska datorn får jobba, så skickar ja imorrn.. Men jag börjar trots allt åtta imorrn, klockan är ställd på halv sju.... Så jag borde väl verkligen hoppa i säng... ÖH!
Massa bilder från thailand iaf! =) Då har jag bara gått igenom bilderna från min kamera, och redan kommit upp i 100st! Eller ja, inte bara thai bilder... Får nog framkalla fler, blir juh inte så dyrt ändå.... Nehe. Nu tror jag att ja avbryter å hoppar i säng! Gillar inte att ha datorn igång när ja ska sova... BRANDRISK!


Thnx & G´Night!

DAMN!

Jag måste köpa en kamera!!! Nu får det vara nog! Jag tar aldrig nå kort. För ja har ingen kamera!! Jag vill ha en kamera!!!

Jag har inte fryst ihjäl! Inte än...

På dan var det faktiskt helt ok, eller nja, termometern visade -26... Så helt ok var det juh självklart inte, men man höll inte på å frysa ihjäl bara man var utomhus! Det är skönt! Det är lixom inte så kul då... På em när solen gått ner, då var det så man höll på å frysa ihjäl! Haha!

Lillebrors match var riktigt kul å se! De börjar bli duktiga små pojkarna! =) Tyvärr förlorade de, de hade kunnat vunnit då jag endast såg ludvikas målvakt ta en enda boll, det var den de sköt rätt på honom! ^^ Lillebror stukade fingret å! Katastrof! Haha.. Lillfingret, men ändå gnälls det... Haha..

Innan handbollen fick ja lov å köra maya t stallet, bilen hennes startade inte å inte fick vi upp huven så vi kunde ta kablarna heller... Eller jag hade varken tid eller lust å krångla! Tack för volvo! =) Har dessutom fått in kupevärmaren, så nu slipper man skrapa rutor å! =)

Iväg å inhandlade mat efter handbollen.... CG....

Hämta maya i stallet, hem till mamma å pappa å laga maat! Mamma hade vart så snäll å gjort kladdkakan, tack för det! Inte så smart när allt ska in i ugnen... ;)
Festost och pestofyllda kycklingfileér! Klyftpotatis & ädelostsås! Åsså en riktigt go sallad till det! Å allt fixade jag, maysan å lillebror, ja inte kladdkakan då.... Lite frukt & grädde till kakan å! Och det bästa var att allt smakade sååå bra! =)

Men tackar vet ja diskmaskin... ;)

Vi hoppade bion ja å lillebror, var jätte mätta å lika trötta båda två! Får satsa på helgen ist..

Nehe. Har väl sovit lite på soffan nu igen, som vanligt... INTE BRA! Men ikväll blir det skaplig tid i säng, skrev jag samtidigt som ja kollade på klockan och konstaterade att skaplig tid är kört.. Haha!

Jobb 08-18 imorrn, sen blir det lite träning.. =) Najs!

Nu ska jag börja tänka tanken, å ta mig i säng... Så klockan inte blir alldeles för mkt!

Nu är alla röda dagar slut, GU så skönt! Nu blire lite ordning å reda på allt! =)

Tjo!


Ska man frysa ihjäl eller?

Nu jävlar är det kallt! -28 grader!

Kallt inne oxå..... Sov med massa kläder på plus filt.... Men frös iaf inte! ;) Det är dock inte lika skönt utanför täcket... Ska sätta fart å ut i kylan!

Handboll först på schemat, sen blir det mathandling, matlagning och biotittandes mot kvällen lutar det mot!

Nejj! Nu ska ja pilla i mig frulle å bege mig ut! Ska försöka starta maysans bil å.... Vi får väl se om min startar först... :s

Ska snaaart sova...

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Go natt och sov gott. Puss 

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Småpojklag lixom!? Sån jävla besvikelse! 

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Ok:-) 

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Rean pågår för fullt nu hos oss, med mängder av varor till bra priser! Vi har 30-70% på utvalda varor i butiken! Välkommen till Vero Moda Falun.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Härligt, allt bra här med :) Det vore kanon snällt om du kunde göra det, du kan väl höra av dig på nå vis under morgon dagen då! Kram Kram 

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Japp

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Okej då. Men måste bara klä mig...

8. Vad vill du höra mest av allt?
Är ni på G?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Okej då vet jag.. Kämpa på.. Kram o god jul!

10. Din romantiska replik?
Kyckling och pasta med pesto :) 

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Han är 23 han med. Alltså *** som kommer med varorna. Jag fråga ***  :) hon tyckte jag skulle slå till ;)


Hm.... Det blev inte så där jätte kul.. Men nu får det fan vara nog!
Kläderna har hittat in i klädkammaren och nu ska sängen bäddas, men det är hockey på TV! Så ja kommer somna gott! ;)


Snott ännu en, från Nygge nu!

 Jag har:

(x ) snott den här listan från någon

(x) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

(x) varit full

(x ) hånglat med någon av samma kön

(x ) varit kär

(  ) blivit dumpad

( ) dumpat någon

( ) fått sparken

 ( ) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling

(x) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

( ) sett någon dö

( ) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada

( ) varit i Mexiko

(x) flugit

( ) ätit sushi

(x) åkt snowboard

( ) crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

(x) haft ett te-party

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

(x) åkt släde

(x) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

(x) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

( ) tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

(x) rört en orm

( ) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

( ) tagit hand om ett råddjur

(x) vunnit en tävling

(x) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan

( ) varit i en bilolycka

( ) haft kramp

( ) känt dig som en utstött

(x) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) dansat i månljus

( ) hatat ditt utseende

( ) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

( ) känt som om du håller på att dö

( ) gråtit dig själv till sömns

(x) lekt polis och rånare

(x) sjungit karaoke

( ) betalat för mat med bara mynt

(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

(x) skrivit ett brev till tomten

() tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

( ) förstört en fest

( ) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

( ) burit pärlor

( ) hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

( ) kysst en spegel

( ) sjungit i duschen

( ) burit en svart klänning

( ) drömt att du gift dig med någon

( ) limmat fast din hand i något

(x) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk

( ) varit en cheerleader

( ) suttit på ett tak

( ) skrikit så att du inte fått luft

( ) byggt en kärra

(x) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka

(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

(x) haft en trädkoja

( ) spelat kyckling

(x) blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fisk och sen ätit den

(x) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att du gråtit

(x) gråtit så mycket att du skrattat

(x) fuskat på ett prov

( ) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken


Har snott en lista som jag hittat hos fler av mina vänner!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inte vad jag kommer på nu...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Gav inga!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp! Både och!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej...  
5. Vilka länder besökte du? Inte ett enda!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer pengar! Mer fritid! Semester!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Slutet av nov när jag lämnade iväg hästen.
8. Vad var din största framgång 2009? Har gått riktigt bra på jobbet!! Och tog beslutet att låna ut Fliisan.
9. Största misstaget? Vet faktiskt inte...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inge mer än förkylningar odyl...
11. Bästa köpet? Vet inte! :O
12. Vad spenderade du mest pengar på? Vet inte...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många glade minnen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Please don´t leave me
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och tagit hand om mig själv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat...
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? nää....
20. Favoritprogram på TV? ?
21. Bästa boken du läste i år? Har nog inte läst en enda... :O
22. Största musikaliska upptäckten? Lady Gaga & Pink
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaaa.... det är klart! ;)
25. Något du önskade dig men inte fick? Så är det väl alltid, typ en bil eller en karl.. ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gick hem från jobbet och mådde dåligt... =(
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det kan man väl alltid!?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Börjar hitta en...
29. Vad fick dig att må bra? Vänner & sol!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Brolle!!
31. Vem saknade du? Alldeles för många...
32. De bästa nya människorna du träffade? Hm... En hel del nytt folk!

Brrrrr!

Shit. Nu är det vinter. vargavinter! Kallt kallt kallt!! tror termoetern står på 25minus grader! Och har väl så gjort mer eller mindre hela dagen! Men har äntligen lyckats få kupevärmaren till bilen och fått igång timern! Så imorgon slipper jag förhoppningsvis skrapa rutor! Och sätta mig i en iskall bil... =)

Eftersom det är dag-före-röd-dag idag så började jag jobba 15,15 idag! riktigt skönt! Kändes som om jag hann med massa hemma, plus att jobbet gick fort! Hur är det mörjligt??

Nu sitter jag här å väntar på att klädernsa ska hoppa in i klädkammaren av sig själv... Men det verkar inte som om dom vet hur man gör.. =( Ska stoppa in dem och sen bädda rent i sängen! Då sover man juh såå skönt! Kallt är det å. Får se om jag lära plocka fram ett till täcke till natten... *brr*

Imorgon, så ska jag faktiskt upp till lugnet å lite mer handboll! Imorrn är det lillebror som spelar!
Sen ska jag & lillebror laga mat till mor&far, pesto och fetaost fylld kyckling m klyftpotatis å kladdkaka på det!! (vilket påminer min än en gång att jag MÅSTE ta fram kycklingen ur frysen..)
Sen verkar det som om det blir bio för mig å lillebror! Avatar! Ska försöka hinna med tidiga visningen, anars blir det nog inge...

Nejj! Nu ska ja hjälpa kläderna in i klädkammaren å sen krypa ner i en nybäddad säng!!

Kom ihåg mössan imorrn! Annars fryser ni öronen av er... ;)

Natti!
/eliin

På allmän begäran...

.... så uppdateras bloggen!

GOD JUL! GOTT NYTT ÅR! GOD FORTSÄTTNING! (GLAD PÅSK, man vet juh inte när det skrivs nästa gång... ;))

* Älskade Fliisan verkar ha det bra! Har då inte hört nå klagomål fran Magdalena, ;) och det är väl huvudsaken!
Hon skötte sig utmärkt i transan ner, och aklimatiserade sig oväntat fort och skötte sig exemplariskt! Jag kunde åka hem uten å skämmas... ;) Nu försöker jag hitta en lucka i kalendern så jag kan åka ner och hälsa på älsklingen!

* Julen flöt inte direkt omärkt förbi, man snarare rullade fram efteråt... Haha! Mysig jul, hann med å hälsa på alla samt även ha julmys hemma! Lite jobb oxå så klart! Jag hade varit snäll, och fick allt jag önskade mig! <3 Inte fy skam!!!

Mellan jul & nyår så var det, ja som ni anar, en massa j*vla jobb! men det flöt relativt bra, vi jobbade riktigt bra! Är imponerad över mig & kollegorna!! Trodde aldrig vi skulle klara en stor helg så här bra i nya lokalerna!

* Nyår, jobbade, samt var lite små sjuk.... Hann med en tupplur innan det blev en utsökt 3-rätters middag på Vällan med släkt och familj! Sen agerade jag chafför både hit å dit, strax för 3 kom jag innanför dörren, för att upp å jobba igen 9:45! Men det gick juh bra det med!

Annars då... JO det meste flyter på, jobb/utbildning i sthlm mån-tors nästa vecka... Har ju fått en "plusroll" som systemhandlerade, vilket innebär att jag ska handleda alla butikerna i dalarna inom IT! Spännande, utmaning, nervöst.... I slutändan innebär det att man ska vara "superanvändare" inom ala systemen.. Men! Ingen kan juh kunna allt från början.... Det kör jag stenhårt på!

Utgång i lördags, och första alkoholintaget sen julbordet lucia helgen.... Inte så coolt!
Var tänkt det skulle bli nyktert hela januari, men blev bjuden på 30-års fest den 30:e... Men det är juh nästan hela januari... ;)

Nej! Nu vet ni att ja lever. Lever ni? Är det någon stackare som kollar in här å tror att ja dött eller??


God natt på er!
/ eliin

RSS 2.0