Total jävla skärpning!

Var det en vän som sa åt mig idag.. Hon tyckte att jag måste skärpa till mig med mitt bloggande... Kan inte skriva flera dagar i sträck å sen inte skriva på en vecka eller 5....

Men det blir så. Jag kan juh lixom inte skriva varje dag "jobbat, ätit, sovit", för det är väl mest så mina dagar ser ut..  Ibland hinner jag med något annat..

... som i lördags! Då vägrade jag sitta hemma, utan for över till min kära bror m familj och fick lite mat och kollade på Melodi. Rebecca hade skrivit, helt själv, på en tavla " elin jag tyker om dej för att du är snel" OH! Faster smälter ännu mer.... Sen är det juh inte varje kväll man har en kille som sitter i soffan å ropar efter en och vill mysa... Eller det händer väl aldrig, men lille Rasmus hade minsann saknat faster! En riktig mys-lördag helt enkelt! Och det gäller juh å passa på å mysa med ungarna innan de kommer på att faster inte är spec kul... Haha!

... har avslutat projektet på jobbet nu oxå. Efter tre veckors flängande ska jag nu vara på hemma plan, som det ser ut i dagsläget iaf! Det har gått bra, å jag har blitt en jävel på å köra bil själv mitt i vintern... ;) Har vart riktigt kul å åka runt på alla butikerna!! Dock har jag konstaterat att vi är jävligt duktiga i falun! Tyvärr hade jag väl inte så mkt å ta med mig hem... ;)

... idag är det torsdag vilket innebär hästhoppasdag! Och idag gick det bra, var så där pinsamt enkelt! hoppade nått hinder på 1,10 och jag hade nästan kunnat hoppa hur högt som helst! Och det var längesedan jag kände så!

... i helgen är det stalltjänst på lördagen, lite trevligheter på lördag kväll och sen en slappsöndag!

Nu är det dusch och sen säng!

Får se när ja skriver nästa gång...


//e

Nu känns det lite bättre...

Har vart iväg på ett combat pass och nu känns det så mkt bättre!!

Har vart en riktigt skit helg.... Var så jävla sugen å hitta på nått igår, men det var jag visst ensam om....
Var hem t mor å far å fick plankstek! Inget å klaga över direkt, sen blev det soffan med mor&lillebror och kollade på en helt värdelös melodifestival! Fy faan! Jaja, men det var väl inget ovanligt, men på något konstigt sätt ska man ju ändå se det...

Jaja, nu ska jag väl in å ta en dusch, å sen blir det "en annan del av köping" ikväll kan inget hindra mig från det!! (hoppas jag)

BYE!

Hej!

Nu var det väl ett tag sedan igen... Ser att det är nå stackare in då å då... Men om ni lämnar ett spår så kan det hända att ja märker det och kanske skriver igen.. ;)

jobb helg nu igen... Körde support igår igen, blev tre kvällar denna vecka Men det är väl lika bra å köra på en gång, så man kommer in i det! Känns bra, än så länge har jag väl kunnat reda ut det mesta!

Början på veckan spenderades i u-sala med anna! Så najs! Vi gjorde så lite som möjligt, snackade mest en massa skit!!

Går ut i projekt imorrn.. Ska besöka vansbro, malung, sälen, hedemora, säter, orsa och rättvik denna vecka!
Börjar bli lite nervös... Men det ska nog faktiskt gå bra... Jag har nog koll på läget.. Haha!

Visst var det bra att ja köpte en kamera? Har massa bilder! I kameran... Haha...

Nejj! Nu ska ja försöka göra nå vettigt.. Blir combat i em! Måste träna!

Onsdag ska ja försöka få till en dejt m nygge å! Najs!

Ha´t!

RSS 2.0