Går bra nu kompis! Det går bra nu!

Va faan är det som går bra? Går det bra? Eller varför säger man så?

Ja ja, skit samma!!

Eftersom min syster nu behagar att lämna mig och tom hela sverige för 4månader och 4dagars studier på andra sidan atlanten-långt bort som faan- så har jag nu lovat henne att börja blogga!

Andledningen till att jag lägger lösen på bloggen är att jag vill kunna skriva vad jag vill, utan att någon ska ta illa upp! Jag vill skriva att jag har en skit dag, och inte ha en massa snack om det sen...
Lämnar inga garantier på att det kommer bloggas som faan, men känns bättre iaf!

Helgen som vart, jobbade igår. Det var skit. Kände mig som en obstinat tonåring! haha! Bara jävligt less på å jobba en lördag helt enkelt... :(
Hem och tog en powernap, sen insåg vi att vi var tvugna att äta jag & syster, hon ville ha sushi och jag en grek, perfekt! JAndersson var oxå i behov av mat, så var iväg och införskaffade föda och sen blev det balkonghäng för hela slanten! NAJS! Skön väder igår!

Idag vare hej-då-ja-kommer-sakna-min-storasyster-mest-av-alla-fika, okej, lite annat löst folk fick oxå vara med! ;) Så mer eller mindre hela dagen spenderades hemma på vällan, fikandes och kaffedrickandes! Bror med familj kom och vi käkade grillat så det pös ut genom öronen, då avslutade vi med lite mer fika, den rann ur genom näsan! ;)

Ett stopp för lite inhandling av frulle och sen hemkomst till berget, tog mig ut på en promme med sällskap av jerkan, skönt å promenera lite efter allt ätande!

Nu ligger jag på soffan, ska in i duschen sen har jag väl inte så mk val än sängen... ;)

Går bra nu kompis! Går bra!

-eLiiN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0