Äntligen ledig helg!

Gissa om det är efterlängtat och välbehövligt då eller?? JAA!

Lång dag idag. JObb 8.15-19.45, direkt förbi fia, köra hem mamma, och anlände innanför dörren för 30min sedan.
Har konstaterat att Jerka lagt upp snygga bilder från helgen. Är glad att hon inte hade så mkt bilder, för en gångs skull.

Nu Ska ja stänga av mobilen och sova tills ja vaknar! Tänker inte ens ställa en klocka!
Ska fodra hästarna klockan 13 senast.. Är jag inte vaken innan dess, så är det nå allvarligt fel!

Natti natt!

Torsdag.

En dag jobb kvar. Ska bli skönt. Riktigt riktigt skönt. Ska baske mejj inte ställa klocka varken lördag eller söndag! SOVA behöver jag!

Gick bra på jobbet idag. Förutom att jag var väldans förvirrad och krånglade till det för en stackars leverantör. Haha! Men de fick ju inventera sitt lager iaf. ;)
Knökade upp mousserat idag oxå! Typ kanske hur mkt som helst! Så nu har jag äntligen liiiite ordning å reda på mitt!
Satt å pillade en hel del med datoren oxå. Skön dag. Men LÅNG dag. JObbigt. Lika lång imorrn å.....

Mest irreterande idag var tanten som gnällde över att jag inte hade ställt flaskorna i orginal kartongerna!!! Orka ens bry sig? Jag gjorde ett undantag då vi inte ens ställer undan flaskor, men eftersom tanten inte kunde planera och skulle ha hur många som helst samma dag lixom. Sen gnäller hon på att det är fel kartonger!? HUR HAR MAN MAGE? *suck*
Dåligt med snyggt på jobbet idag igen. Vad ska vi göra åt detta? Hm....

Hoppade hästen idag å. Eftersom det finns så mkt hästar att rida på, så fick Fliisan vara med och hoppa idag igen! Nu när hon inte fått hoppa på några veckor så var det bara att hålla i hatten! Lagomt finns inte i den damens liv.... Sådan matte sådan hund heter det ju, gäller det samma sak med hästarna?! Haha..

Nejj. nu ska ja i säng. Ska upp inom 6 timmar igen, funderar på att springa genom duschen å. Känns ju lite bättre sen!

Kalajs hos Högosta imorrn å! Får mat efter jobbet! ALLTID najs!

Kram Banan!

Stämplar ut!!

Japps. Stämplar faktiskt ut och går och lägger mig nu. Har redan somnat ett par gånger eller tre i soffan. är jätte jätte trött!
Jobbigt att jobba långa dagar... Kom dock inte så mkt varor idag, pga att allt låg nere i måndags och det inte gick att beställa! haha!

De ville gärna att ja skulle stanna kvar och jobba över, men jag lovade att iaf åka hem och skjutsa lillasyster till tåget, så jag hann se henne när hon var hemma....

1:a april idag. Sussie drog ett riktigt dumt skämt, Rydell försökte oxå, men det trodde ja inte heller på...

Pollen har kommit oxå! Är redan allergisk. Hur kul är det på en skala? Jobbigt.
Ska pilla i mig en Clarityn nu och börja med skiten redan nu.. Det jobbiga är juh att jag blir så satans trött... Det är det sista jag behöver just nu!


Nejj. Ska kolla på "Diagnos okänd" och hoppas ja somnar innan detta är slut... Jobb 08:00-19:45 imorrn. Nygge gör iordning min häst så ja kan rida Fliisan imorrn!!

Dessutom är jag typ världens sämsta kamrat... Glömde bort Annas födelsedag i fredags(?)!!! Har ångest och tror hon har sagt upp kontakten med mig nu... =( PINSAMT AB!

God Natt!!

RSS 2.0