Hoppsan!

Ibland har jag faktiskt otur när jag tänker... Idag var en sån dag... :O
När jag bokade tvättstugan igår så bokade jag mellan 9-13... Men det glömde jag visst lika fort.... För har hela tiden trott att jag skulle tvätta mellan 11-13... *suck* Vet inte hur ja tänkte, för jag tänkte fortfarande att jag hade många timmar på mig å tvätta.. *suck*
Men båda maskinerna funkar då igen, så ja hinner köra fyra maskiner iaf! Bra det! Behövs lixom... Hade behövt tvätta sängkläder å sånt trams, men det hanns inte med idag.. Är ju ledig på lördag oxå, kanske får bli å tvätta då helt enkelt!
Har visst sjukdom på macken, Emma är sjuk... Så jag börjar en kvart tidigare, det blir braa det! Igår fick jag oväntat besök!! Niklas skickade sms å undrade vad jag gjorde och om  jag bjöd på kaffe, självklart! Så han kom hit och drack kaffe och snackade en massa skit! Emma kom förbi en sväng på väg till jobbet hon med, Bra initiativ Niklas!
Så nu har jag & emma bokat in en date nästa torsdag, vi har ju bara pratat om det i. ehm, ett halvår! Haha!
Satt uppe halva natten å pillade med datorn.. OPS! Klockan blev på tok för mycket, sen hade Niklas installerat en massa grejor i min telefon, så då blev jag vaken ännu längre... Inte braa!
Neej! Sätta fart, ner å byta lite maskiner, duscha, käka, ner å hämta tvätt åka å jobba!
Puss Hejj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0