Skit oxå!

Jag hade nyss skrivit... Inte mkt. men jag skrev iaf.. åsså puts väck borta. BLÄ!

Hursomhaverbarnenkär eller nått! Provkörde springaren en liten lätt runda idag, inga stora hopp, bara små. Men det kändes braa! hon verkar vara i fin form! Bara å hålla tungan rätt i mun för min del! ;)

Förkylningen börjar lämna mig oxå - tackgodegud - hopp om liv börjar återkomma! Har orkat vart uppe idag, har gjort lite nytta här hemma - diskat - eller det var inte lite det inte... haha!

Imorgon ska jag ta en promenad i solen(?) med Boxrarna! Ska blir skönt att få lite sol på mig, har ju legatpåsoffanochkollatpåsolen ett par dagar nu...
Tror jag boxernappar dem med mig hem, så de slipper ligga själva dessutom - än´t jag snäll så sääg!?
Tvätta lite tvätt ska jag försöka hinna med. Ner på jobbet å äta tårta - för imorrn är jag LEDIG å inte SJUK - Bäck fyllde juh år som jag tidigare nämnt, och jag har ett paket till henne och hon bjuder på tårta, klart man måste dit....
Em/kvällen kommer att tillbringas i stallet, bana ska byggas, det ska städas - putsas- å donas. Sen ska även springarna rastas en sväng!

Det innebär - kortfattat men enkelt - att jag måste hoppa bums i säng - måste upp i tid imorrn, och det är juh min starka sida! verkligen! Högsta betyg!

(Nu ska ja inte göra om samma misstag en gång till, utan nu ska ja publicera, hoppas jag...)

Sleep Tight!

//e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0