Mission Completed!

Uppdraget genomfördes! Boxer-nappningen gick utmärk! ;)
De blev överlyckliga när jag kom å hämta dem! Russin sprang som vanligt till min bil och vägrade följa med ner i skogen å kissa..... Hon skulle helt enkelt med! Pralinski är neurotisk - adhd - you name it!
Vi tog ett varv runt tisken, i mitt tempo, vilket innebar att hundarna hann lukta på varje mm! Drygt var det då å gå! Men skönt! Solen skiner och värmer! Helt underbart!
Träffade på ett par poliser som stod vid skolan och hade hastighetskontroll, de hälsade så glatt på boxrarna! Det är det som är så skönt med att ha boxer! Alla gillar boxrar! =)
Fö så gick det bra, Russin skötte sig utmärkt och gick utan att dra i kopplet å krångla, men pralinski kan man väl inte säga samma sak om....
Hade ett hund möte å, jag hade full koll på mina hundar, de gick mkt bra på min vänstra sida och hade tänkt gå kvar där tills den lilla-jävla-glovmoppen vi mötten blev helt rabiat å morrade i kopplet. Men tack då! Russin gick snällt kvar medan Pralin inte skötte sig lika bra.. Men det är tur man orkar hålla i dem!


Nu ska ja springa ner å slänga i två maskiner tvätt, så jag har nå å rida i imorrn, sen blire en tur ner på stan för att inta en sen lunch och äta lite tårta & uppvakta Bäck!

So long!

//e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0