Catch up!

Sammanfattning innan nattning! ;)

Ledig två dagar = ligga sjuk på soffan tycka synd om sig själv! Jävla skit förskylning som vägrar överge mig! Kan den inte bara hoppa till nån annan jävel? Nån som inte bidrar till något iaf? Tror ni ja kan kasta in den i grannens brevinkast imorrn? De verkar inte gör något vettigt överhuvudtaget! :P

Igår fick jag hursomhaver ett infall att jag ville gå ut å käka! Så jag tvingade med JAndersson till ÅH för matintag! MUMS! Vi var där klockan åtta, käkade och drack en cola, blev bjudna på efteråten - tack för det JA! och klockan nio gick vi ut därifrån igen! Är inte det vuxenpoäng? Eller tantvarning? Iaf min smarta kommentar när småflickorna vid bordet bredvid beställer in en färgglad drink "Mäh! Sitta här å dricka drinkar mitt på blanka dan!!" JA informerade mig om att klockan var nio, och det var kväll och det var ok att dricka drink.. Haha!

Jobbelijobbar idag, sov morgon - skönt! Tror orderförslagen har skenat denna vecka, det var varor till förbannelse! Överallt! Högt å lågt! Inte kul när inget går upp i hyllar utan man måste på något jävla sätt försöka trolla upp det någonstans på lagret.. Jaja, bäck var snäll och informerade mig om att vi faktiskt hade haft så där mkt varor hemma i julas å... Jag svarade med att vi faktiskt hade försäljning då oxå... ;)

Sprang på familjen Bodin/Nygårds när ja va på väg in på jobbet å fick tjuvkika på lilla Meja! Å en sån söt liten unge det såg ut att vara! Väntar på att förkylningen ska flytta in hos grannen ist, så jag kan få kika å klämma lite på henne!!! Hela familjen såg då så nöjd ut!

Imorrn är det fredag, och som alltid innebär fredag lång jobb dag... Enda bra med fredagar är juh att det oftast kommer nå snyggt! Iaf bättre än resten av veckan, vill man ha ögongodis så är det fredagar å lördagar som gäller!!
Idag var det en riktig snygging in! Lyckligtvis kom han dessutom i min kassa! Men ack så besviken ja blev när ja kollade leg, född 900118.. Det funkar lixom inte. Såg dock betydligt äldre ut!
Det är en bra fördel med mitt jobb! Man får kolla leg på i stort sett allihopa! Och dom man inte vill kolla leg på är iaf för gamla å inget å ha! :P
Lördag jobb.
Söndag jobb.

Så jag har mycket svårt att tro att det händer något spännande denna helg.... Men man ska aldrig säga aldrig... ;)


Nygge! Jag hoppas att du förstår att det är för din del jag skriver så mkt... ;) Du har lixom glidit åt sidan, vilket självklart är helt förklarligt, men jag tänkte att nu har du lite koll iaf! ;) 

                                      
Bjuder på denna bild! Har just plockat ur flätorna jag hade med mig hem från thai.... Kanske borde satsa på denna look oftare??


Tack å god natt!!

//e


Kommentarer
Postat av: D E N I S E ♥

asballt hår ju !

2010-03-31 @ 19:49:42
URL: http://denisewallberg.blogg.se/
Postat av: j

Hej" vilken fin blogg du har..

hehe gillar din look

2010-03-31 @ 20:44:21
URL: http://denrosadammtussen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0