På allmän begäran...

.... så uppdateras bloggen!

GOD JUL! GOTT NYTT ÅR! GOD FORTSÄTTNING! (GLAD PÅSK, man vet juh inte när det skrivs nästa gång... ;))

* Älskade Fliisan verkar ha det bra! Har då inte hört nå klagomål fran Magdalena, ;) och det är väl huvudsaken!
Hon skötte sig utmärkt i transan ner, och aklimatiserade sig oväntat fort och skötte sig exemplariskt! Jag kunde åka hem uten å skämmas... ;) Nu försöker jag hitta en lucka i kalendern så jag kan åka ner och hälsa på älsklingen!

* Julen flöt inte direkt omärkt förbi, man snarare rullade fram efteråt... Haha! Mysig jul, hann med å hälsa på alla samt även ha julmys hemma! Lite jobb oxå så klart! Jag hade varit snäll, och fick allt jag önskade mig! <3 Inte fy skam!!!

Mellan jul & nyår så var det, ja som ni anar, en massa j*vla jobb! men det flöt relativt bra, vi jobbade riktigt bra! Är imponerad över mig & kollegorna!! Trodde aldrig vi skulle klara en stor helg så här bra i nya lokalerna!

* Nyår, jobbade, samt var lite små sjuk.... Hann med en tupplur innan det blev en utsökt 3-rätters middag på Vällan med släkt och familj! Sen agerade jag chafför både hit å dit, strax för 3 kom jag innanför dörren, för att upp å jobba igen 9:45! Men det gick juh bra det med!

Annars då... JO det meste flyter på, jobb/utbildning i sthlm mån-tors nästa vecka... Har ju fått en "plusroll" som systemhandlerade, vilket innebär att jag ska handleda alla butikerna i dalarna inom IT! Spännande, utmaning, nervöst.... I slutändan innebär det att man ska vara "superanvändare" inom ala systemen.. Men! Ingen kan juh kunna allt från början.... Det kör jag stenhårt på!

Utgång i lördags, och första alkoholintaget sen julbordet lucia helgen.... Inte så coolt!
Var tänkt det skulle bli nyktert hela januari, men blev bjuden på 30-års fest den 30:e... Men det är juh nästan hela januari... ;)

Nej! Nu vet ni att ja lever. Lever ni? Är det någon stackare som kollar in här å tror att ja dött eller??


God natt på er!
/ eliin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0