Hur lyckas jag?

Förstår inte hur jag alltid lyckas hitta nå något jag egentligen inte borde, måste göra så här mitt i natta... varenda kväll blir sen! DAMN!

Nu hittade jag på FB, framkalla 100bilder, betala bara för portot... Och eftersom jag är hopplös, inte har nå kort på papper, alla på datorn så började jag så klart med det! Sen att det skulle ta en evighet å ladda upp, kan jag inte rå för, jag skulle ju "bara prova".... Nu vet ja inte om ja ska skita i det här å börja om någon gång när ja har lite mer tid..... Känns väl inte som om det var hela världen! Eller så ska datorn får jobba, så skickar ja imorrn.. Men jag börjar trots allt åtta imorrn, klockan är ställd på halv sju.... Så jag borde väl verkligen hoppa i säng... ÖH!
Massa bilder från thailand iaf! =) Då har jag bara gått igenom bilderna från min kamera, och redan kommit upp i 100st! Eller ja, inte bara thai bilder... Får nog framkalla fler, blir juh inte så dyrt ändå.... Nehe. Nu tror jag att ja avbryter å hoppar i säng! Gillar inte att ha datorn igång när ja ska sova... BRANDRISK!


Thnx & G´Night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0