Total jävla skärpning!

Var det en vän som sa åt mig idag.. Hon tyckte att jag måste skärpa till mig med mitt bloggande... Kan inte skriva flera dagar i sträck å sen inte skriva på en vecka eller 5....

Men det blir så. Jag kan juh lixom inte skriva varje dag "jobbat, ätit, sovit", för det är väl mest så mina dagar ser ut..  Ibland hinner jag med något annat..

... som i lördags! Då vägrade jag sitta hemma, utan for över till min kära bror m familj och fick lite mat och kollade på Melodi. Rebecca hade skrivit, helt själv, på en tavla " elin jag tyker om dej för att du är snel" OH! Faster smälter ännu mer.... Sen är det juh inte varje kväll man har en kille som sitter i soffan å ropar efter en och vill mysa... Eller det händer väl aldrig, men lille Rasmus hade minsann saknat faster! En riktig mys-lördag helt enkelt! Och det gäller juh å passa på å mysa med ungarna innan de kommer på att faster inte är spec kul... Haha!

... har avslutat projektet på jobbet nu oxå. Efter tre veckors flängande ska jag nu vara på hemma plan, som det ser ut i dagsläget iaf! Det har gått bra, å jag har blitt en jävel på å köra bil själv mitt i vintern... ;) Har vart riktigt kul å åka runt på alla butikerna!! Dock har jag konstaterat att vi är jävligt duktiga i falun! Tyvärr hade jag väl inte så mkt å ta med mig hem... ;)

... idag är det torsdag vilket innebär hästhoppasdag! Och idag gick det bra, var så där pinsamt enkelt! hoppade nått hinder på 1,10 och jag hade nästan kunnat hoppa hur högt som helst! Och det var längesedan jag kände så!

... i helgen är det stalltjänst på lördagen, lite trevligheter på lördag kväll och sen en slappsöndag!

Nu är det dusch och sen säng!

Får se när ja skriver nästa gång...


//e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0