Grannen-Gay...

Jag har visst en granne, eller ja, jag har flera grannar, men i lägenheten vägg i vägg har jag inte riktigt koll på vem som bor.... Det sitter gardiner uppe, men det verkar lixom inte vara nån där... Lugnt å skönt iaf!

Men idag, när JAndersso var förbi så ringde det på dörren, vi kollade på varandra och trodde nog båda två att det var jehovas eller nå annat trevligt! ;)
Men det var grannen-gay som stod utanför! Han meddelade att han skulle ha lite fest ikväll, och att jag fick komma att slå in dörren och ge honom en käftsmäll om de spelade för högt.. Haha... Det var ungefär så han uttryckte sig... ;) Jag sa att det var lugnt, bara det inte blev för sent... (Nu är ju jag världens bästa granne, som knappt är hemma och dessutom nästan inte vaknar för något...)

Var iväg en sväng på kvällen å kom hem strax före tio, det hördes i trappen att det spelades lite musik, men inte så farligt... Sprang runt här hemma, pratade i tfn, utan byxor och letade efter mina mjukisbyxor som monstret under sängen hade ätit upp... Då knackade det på dörren.. Först blev jag osäker om det verkligen var här, men sen när det ringde på klockan så hoppade jag i första bästa byxorna.. Haha! Där utanför stod grannen-gay och berättade att han hade beställt taxi och undrade om vi skulle med, och med vi antar jag att han menade jag och mitt ego, jag sa lite fint att jag just hade kommit hem, inte hade nå kläder och var trött... Han meddelade att jag visst hade kläder och dög lika väl som honom, han hade filippa k jeans, och skulle absolut följa med ut! någon förmån som granne skulle han väl ha.... Undra om förmånen var att få gå ut med mig? haha....
Jag avböjde fint, och sade en annan gång.. ;)
Han meddelade även att hunden skulle vara själv, och jag skulle säga till om den skällde, jag kunde få hans nummer å ringa om det blev för jobbigt.... haha..

Jaja, story of the night!

"att slåss för fred är som att knulla för att bli oskuld..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0