En sk Kräftskiva på Mälarhöjden!

Japps! Nu ni, tänk er, eLiiN övergav Falun för en helg och stack till den Kungliga Huvudstaden å hade sköjj!
Stack ner i Fredags direkt efter jobbet, kom väl iväg strax efter åtta, kom fram till Kia i hallonbergen i det värsta spöregnet jag vart med om denna sommar, strax före midnatt! Tog en mkt blöt promme med hunden innan vi bäddade ner oss hos Kia!
Uppstigning 07 för vidare färd mot Boxerspecial i Täby, frulle på McD! Fint dä! Strålande sol, men eftersom jag så stort hade införskaffat gummistövlar så var de självklart på! Pralle fick jätte fin kritik och ett 1a pris! Malliga Niklas & Rune fick ett 1a pris med CK och placerade sig trea i gruppen! Kan nog bli en champinjon av honom! ;) För bilder från Täby får ni kika in på mammas blogg!
Efter täby ställde vi in GPSen på Gårdfarivägen, Hägersten och plingade på hos Kusin Andreas & Mimmi! En mkt chockad mimmi öppnade dörren, och kunde inte riktigt placera oss... ;) Tog en tur till Skärholmen för inhandling och matintag, hamnade väl mer eller mindre mitt i ett värdetransport rån - schyst polis-kusin man har! ;)
Tillbaka till A&M, jag fick äran att göra pajdeg, för det kan juh jag?? Bra blev det iaf! Framåt sju började gästerna dyka upp, av 11 var 4st poliser och hela 7st från falun m omnejd! haha! En mkt trevlig kväll, kräftor intogs, jag var duktig och tog tom en stjärt! Inte gott, men jag provade! Snaps & sång! Kräfthattar och Kräftlyktor! En mkt trevlig kväll som jag avslutade vid tre tiden, de andra vet jag inte riktigt... ;) Tåget hem på söndagen och måndagen var det tillbaka på jobb igen!


Bästa Kusinen!


Anderas & Mimmi!

Har lyckats fånga alla på samma bild! De äter kräftor, själv åt jag kyckling å potatissallad! ;) Och paj!


Gräns-Polisen och envikenkillen!


Jag för någon helg sedan... (Bild på nya frillan kommer Syster!)


RSS 2.0