Oh shitt!

4 som har vart in på en död blogg på ett dygn, tror ni på "återuppståndelse från de döda" oxå eller? haha!

Kan stoltsera med att jag & min kära mor ÄNTLIGEN, efter tio är nu är stolta ägare till Biisan! Mamma ringde Ackordshäststiftelsen idag, och de skulle skicka pappren på en gång! Så efter tio år som fodervärd äger vi nu våran älskade häst! okej, kan väl inte påstå att det inte känts som våran häst någon gång under dessa år, men nu är det verkligen våran!
Men inget gott som inte har nå ont med sig.. Eller är det tvärtom? eller ja, det brukar väl vara tvärtom...
Anledningen till att vi ville få henne överskriven på oss, är att jag/vi har kommit fram till att min tid inte räcker till för min stackars älskade häst! Så efter många om och med och en hel diskussioner har vi nu bestämt oss för att Biisan ska få bli pensionär på heltid! Går det som planerna är, så ska hon få bli grevinna på en bondgård nere i Falköping! Mer om det när jag vet nå mer...

Tog en tidig tur idag på fm med hästen! Kallt, men uppehåll å ganska ok väder iaf! Mamma och hundarna var med och promenerade! Tog en sväng på banan, konstaterade att damen känns bra, men inte har gått nå dressyr på länge! Bockade å sparkade i galoppen, det är min tant det!

Mackjobb på em! Timmarna gick fortade än igår! Tack för det!

Nu är det bara sängen som gäller!
Upp å rida med Nygge imorn! Ska bli trevligt det! Sen jobb imorrn em/kväll igen.
Torsdag är det bolaget jobb heeeela dan, å sen lite hästhoppning på kvällen!
"Ledig" fre-sön. Tävlingar, så synd att säga att man är ledig. Men fredagen ska jag väl hinna med lite annat iaf! Typ klippa av mig lite hår å göra en stadsvandring m Jandersson inkl matintag.

Nej! Säng. Sova. NU!

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0