Lördagen i korthet!

Mkt korthet. Men nu blir det väldigt kort!

Tävling, hästar, hinder, hoppning, höst, mörkt, kallt, blött.... Ja. Ni förstår!
Dagen har flutit bra, alldeles för lite starter dock. Skönt att det inte blev så många timmar, men samtidigt så innebär juh även det att vi får in mindre pengar... Å är det nått vi behöver, ja, vem behöver inte pengar....  Alla nöjda alla glada. Tror jag iaf, ja utom hon som gnällde att hon fick ett spö för 25:- haha. Men så är det alltid! Å det kostar väl typ 50:- iaf. Mkt viktigt! Har dessutom börjat planera nästa år, eller ja. Överdommare, hoppdommare å banbyggare håller alla tre på å talar om för mig hur jag ska göra nästa år... Tre olika starka viljor. Tusse håller på å skriver brev t mig ang nästa år, haha... Undra hur många A4 det slutar på... hm....

Var väl klar i stallet, eller ja, åkte väl runt fyra därifrån, ner å mockade å gjorde mat åt Fliisan... Hem t moder&fader, böt bil och fick lite mat. Man tackar! Förbi grossen å handlade å sen krashade jag i soffan... planerna var att jag skulle fodra kväll, så jag gjorde allt för å hålla mig vaken, men det var folk i stallet så jag behövde inte åka ut, så jag total däckade på soffan! Gött!
Blev väckt vid nio av bäck som ville ha skjuts, eller först hörde jag väl inte ens att det rang.. Haha!
Tog en dusch, hämtade upp Rydell å sen Bäck, Lillis & Lina, in på Statoil å konstaterade att det är skönt att vara nykter, å människor är som de är när de är fulla.. haha!
Dumpade dem på staden, tog med JAndersson hem, hittade Maysan utanför JAndersson, så hon fick skjuts te dörren å.. Haha!

Nu måste ja hoppa i säng, uppstigning före sju...... MEN! Vintertiden börjar i natt, så en timmes sömn får man juh extra! Så nu är klockan egentligen halv tolv. Eller ja. Haha!

Tävling imorrn å sen är det kalas hos Nygge! Grattis Nygge! 30år! =)

Säng! Sova! G´natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0