Lördagen i korthet!

Mkt korthet. Men nu blir det väldigt kort!

Tävling, hästar, hinder, hoppning, höst, mörkt, kallt, blött.... Ja. Ni förstår!
Dagen har flutit bra, alldeles för lite starter dock. Skönt att det inte blev så många timmar, men samtidigt så innebär juh även det att vi får in mindre pengar... Å är det nått vi behöver, ja, vem behöver inte pengar....  Alla nöjda alla glada. Tror jag iaf, ja utom hon som gnällde att hon fick ett spö för 25:- haha. Men så är det alltid! Å det kostar väl typ 50:- iaf. Mkt viktigt! Har dessutom börjat planera nästa år, eller ja. Överdommare, hoppdommare å banbyggare håller alla tre på å talar om för mig hur jag ska göra nästa år... Tre olika starka viljor. Tusse håller på å skriver brev t mig ang nästa år, haha... Undra hur många A4 det slutar på... hm....

Var väl klar i stallet, eller ja, åkte väl runt fyra därifrån, ner å mockade å gjorde mat åt Fliisan... Hem t moder&fader, böt bil och fick lite mat. Man tackar! Förbi grossen å handlade å sen krashade jag i soffan... planerna var att jag skulle fodra kväll, så jag gjorde allt för å hålla mig vaken, men det var folk i stallet så jag behövde inte åka ut, så jag total däckade på soffan! Gött!
Blev väckt vid nio av bäck som ville ha skjuts, eller först hörde jag väl inte ens att det rang.. Haha!
Tog en dusch, hämtade upp Rydell å sen Bäck, Lillis & Lina, in på Statoil å konstaterade att det är skönt att vara nykter, å människor är som de är när de är fulla.. haha!
Dumpade dem på staden, tog med JAndersson hem, hittade Maysan utanför JAndersson, så hon fick skjuts te dörren å.. Haha!

Nu måste ja hoppa i säng, uppstigning före sju...... MEN! Vintertiden börjar i natt, så en timmes sömn får man juh extra! Så nu är klockan egentligen halv tolv. Eller ja. Haha!

Tävling imorrn å sen är det kalas hos Nygge! Grattis Nygge! 30år! =)

Säng! Sova! G´natt!

Fredagen i kort

Har hunnit med massor! Fast ändå ingenting..
*Klippte till håret
* Åt frukost m mamma
* ut i skogen å plockade rönnbär med mamma, mormor å hundarna
* Ner på stan Luncha med Jerka, hann även med handla present, lösa ut skor, handla vin, beställa vin......
* Drack kaffe på jobbet en timme
* sprang på stan med Sara-Margareta
* Hämtade paket
* Hem å vände i 3min
* Stallet
* Skjutsade mormor
* Ner i mitt stall
* Upp på klubben, bygga bana, göra listor, fixa, dona
* Mamma&Pappa, värma kall pizza, kolla idol
* Biltur med Bäck

Å Nu ligger jag här i sängen, å ska alldeles strax sova... Är faktiskt trött! Är nöjd med håret, är iofs alltid lika nöjd när jag kommer från henrik! =)

Hände en mycket tråkig sak idag på morgonen, Emma & Boris blev påkörda idag när de var ute å red.... Gick som vanligt på tok för jävla snabbt på den där vägen!! USCH! Tack och lov gick det bra med både häst och ryttare! Frågan var ju som sagt inte OM det skulle hända, utan NÄR!!!! Hemskt. Bara hoppas att kommunen gör något för att få ner hastigheten nu!

Häst skadad i krock med bil
En häst skadades vid sjutiden på morgonen när den blev påkörd av en bil på vägen mot Främby udde. Bilisten kom över på fel sidan och törnade mot hästens bakdel. Av kollisionen kastades hästen ner i diket, men höll sig trots kollisionen hela tiden på benen. Ryttaren, en kvinna i 30-årsåldern, undkom utan skador. Hästen fördes till 
veterinär för undersökning
.                                                   Text från : www.dalademokraten.se  

Nu är det tävlingar hela helgen. Måste måste hoppa i säng. Ska fodra mina hästar imorrn å sen upp på klubben. Ska väl vara där till strax efter sju.....

Nä. Sova var det! Natti natt!

Hm....

Jag har beställt vin för nästan 400pistoler bara för att flarrorna är snygga. :o (Okej Bäck å Andersson har å gjort det) men ändå! Kolla får ni se!

Så jävla snygga! =) Tycker då jag iaf! 129pistoler styck! Blir snygga å ha i skåpet iaf!


Tack & God Natt!

Summerar torsdagen i korthet:
* jobb lång dag
* 6,75L rödvin på golvet
* bra dag
* ingen stress
* hästhoppning
* bra hästhoppning
* flum med JAndersson!
* nattkrubb på McD
* Dusch
* sova
Japp, där har ni min dag.
Nu är ni som vi förstår på den sista punkten....
Ligger faktiskt redan ner bäddad, så ska bara slå igen Sigfrid å luta omkull mig!
Ledig tre dagar nu, eller nej, inte ledig, häst tävlingar i helgen, men inge betalt jobb iaf.
Imorrn ska ja klippa av håret lite igen. Ska försöka få han å göra nå skit coolt!
Sen blir det rönnbärsplockning och promenad med moderskapet för att sedan inta en mättande lunch med JAndersson.
Beställde förövrigt vin idag för 390:-, bara för att flaskorna är snygga! Haha. Men de är skit snygga! Så det är de värt! Antagligen är det skit vin i. Men så är det oftast..... Bara det är ett märke så säljer det! Kolla bara Elvis vinet...

försökte lägga upp ett inlägg t igår, men internet sade upp sig!
Här kommer ännu en bra låt! JAndersson hade inte hört den, så lillasyster! Nu är jag inte SIST! (hon har säkert hört den med visste inte vad den hette.. Men. Ändå!)


God natt!


Goooooood Music!


Cold Play- Viva la Vida
Så klart inte den "riktiga" musikvideon, men den var låst så den fick man så klart inte sno! En riktig gla´låt det här!


Darin har ju hunnit gära en cover på låten, innan jag knappt uppfattat orginalet, okej, jag är inte världens snabbaste! men ändå!
Fast jag tror faktiskt orginalet är bäst....
Eller vad säger ni?

Maskerad!

Eftersom det är det sk haloween nästa helg, och jag har en bekant som fyller år, och ska ha kalas, så är det självklart att det är maskerad! Å jag hatar, helt ärligt, maskerad.... Men eftersom jag för en gångs skull har lyckats få ledigt så ska jag väl pallra mig dit. Men nu är ju den stora frågan!! VAD SKA MAN KLÄ UT SIG TILL???? Temat är "filmhjältar". *suck* Alla tips, som är genomför bara mottages tacksamt!
Annars lånar jag bodins träd-kostym å går dit som ett träd! haha!!!!!

      


För övrigt så står jag på jobbet och diggar P4! Inte helt fel.

När ja kommer hem ska ja lägga upp Cold Play - Viva la Diva! ->Bäst just nu!


"Syskonkärlek" <3


En ny stjärna på Himmelen!

Ja! Faktiskt! Nygge har börjat blogga!!! Hennes liv är dessutom på väg mot stora förändringar.. Kika in henne om ni inte gjort det! GÖR DET HÄR!

Oh shitt!

4 som har vart in på en död blogg på ett dygn, tror ni på "återuppståndelse från de döda" oxå eller? haha!

Kan stoltsera med att jag & min kära mor ÄNTLIGEN, efter tio är nu är stolta ägare till Biisan! Mamma ringde Ackordshäststiftelsen idag, och de skulle skicka pappren på en gång! Så efter tio år som fodervärd äger vi nu våran älskade häst! okej, kan väl inte påstå att det inte känts som våran häst någon gång under dessa år, men nu är det verkligen våran!
Men inget gott som inte har nå ont med sig.. Eller är det tvärtom? eller ja, det brukar väl vara tvärtom...
Anledningen till att vi ville få henne överskriven på oss, är att jag/vi har kommit fram till att min tid inte räcker till för min stackars älskade häst! Så efter många om och med och en hel diskussioner har vi nu bestämt oss för att Biisan ska få bli pensionär på heltid! Går det som planerna är, så ska hon få bli grevinna på en bondgård nere i Falköping! Mer om det när jag vet nå mer...

Tog en tidig tur idag på fm med hästen! Kallt, men uppehåll å ganska ok väder iaf! Mamma och hundarna var med och promenerade! Tog en sväng på banan, konstaterade att damen känns bra, men inte har gått nå dressyr på länge! Bockade å sparkade i galoppen, det är min tant det!

Mackjobb på em! Timmarna gick fortade än igår! Tack för det!

Nu är det bara sängen som gäller!
Upp å rida med Nygge imorn! Ska bli trevligt det! Sen jobb imorrn em/kväll igen.
Torsdag är det bolaget jobb heeeela dan, å sen lite hästhoppning på kvällen!
"Ledig" fre-sön. Tävlingar, så synd att säga att man är ledig. Men fredagen ska jag väl hinna med lite annat iaf! Typ klippa av mig lite hår å göra en stadsvandring m Jandersson inkl matintag.

Nej! Säng. Sova. NU!

Natti.

testing!

Is this still working???
har lixom ingen aning...
Avvaktar å ser om ja får nå svar... Annars lär jag felanmäla detta...
Lägga en Incident. Det är jag bra på! ;)

RSS 2.0