Shorts + Brännässlor = Ont!

Japps.. Det kan ja lova!! Var upp å gick runt sommarhagen idag, och eftersom det är så varmt hade jag ju bara shorts... Men efter 10m var jag tvungen att se mig besegrad å åka hem till m&p och låna ett par långbyxor! Jag är bränd långt upp på låren! Rackans vad det svider! Stora blåsor... Jaja. Efter inhämtandet av långbyxor så knallade jag å Nygårds runt.... det var inte det lättaste! Rackarns vad igen vuxet det är! Måste nog försöka göra ett ryck, eller snarare, få pappa å göra ett ryck så hästarna ser trådarna iaf! Har ingen lust att jaga dem på borlängevägen...

annars då?! Joo. jobb kort dag! Hem 14:30. Dock började jag sju. Ölinventering. Inte det roligaste, men faktiskt så gick det ganska smärtfritt!

Drog lite på stan. In till Linda å snacka lite skit! Kom ut med ett par Jeans! In på VM å kom ut m en tröja! In till Jandersson å snacka lite skit.... ringde ner Bäck på stan å tvingade henne å fika! In i alla affärer, och kom även hem m en väska! Bra jobbat va? =)

Imorrn är d ännu kortare dag! Hem 12:00! Bara städ! Naajs! Sen är det inventering på macken imorrn kväll. Inte lika najs. Men ändå!

Lång jobbdag onsdag, avslutar med käk på Harry... Just ja. Måste fixa nån som kollar te hästen...

Torsdag äre ledigt! Ska rida hem hästarna på bete! Ska bli skönt! 

 Nejj. Nu lär ja slänga mig i en KALL dusch så man kanske kan sova. Varmt är d. Tom inne! Jag som brukar ha ganska svalt inne...

Annars så har ja ångest. Kluvna tankar. Funderingar. :s

Må så gott!
/e

Kommentarer
Postat av: Helene

Va duktig du blivit på att uppdatera, det tycker vi om =)

2009-06-30 @ 21:35:24
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: lillstrumpa

Idag ska du piskas systeryster!

2009-07-08 @ 02:26:48
URL: http://eeebee.blogg.se/
Postat av: Helene

Hörru, vart tog den flitiga Elin vägen? Uppdatering tack! =)

2009-07-08 @ 11:53:57
URL: http://hebens.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0