Shorts + Brännässlor = Ont!

Japps.. Det kan ja lova!! Var upp å gick runt sommarhagen idag, och eftersom det är så varmt hade jag ju bara shorts... Men efter 10m var jag tvungen att se mig besegrad å åka hem till m&p och låna ett par långbyxor! Jag är bränd långt upp på låren! Rackans vad det svider! Stora blåsor... Jaja. Efter inhämtandet av långbyxor så knallade jag å Nygårds runt.... det var inte det lättaste! Rackarns vad igen vuxet det är! Måste nog försöka göra ett ryck, eller snarare, få pappa å göra ett ryck så hästarna ser trådarna iaf! Har ingen lust att jaga dem på borlängevägen...

annars då?! Joo. jobb kort dag! Hem 14:30. Dock började jag sju. Ölinventering. Inte det roligaste, men faktiskt så gick det ganska smärtfritt!

Drog lite på stan. In till Linda å snacka lite skit! Kom ut med ett par Jeans! In på VM å kom ut m en tröja! In till Jandersson å snacka lite skit.... ringde ner Bäck på stan å tvingade henne å fika! In i alla affärer, och kom även hem m en väska! Bra jobbat va? =)

Imorrn är d ännu kortare dag! Hem 12:00! Bara städ! Naajs! Sen är det inventering på macken imorrn kväll. Inte lika najs. Men ändå!

Lång jobbdag onsdag, avslutar med käk på Harry... Just ja. Måste fixa nån som kollar te hästen...

Torsdag äre ledigt! Ska rida hem hästarna på bete! Ska bli skönt! 

 Nejj. Nu lär ja slänga mig i en KALL dusch så man kanske kan sova. Varmt är d. Tom inne! Jag som brukar ha ganska svalt inne...

Annars så har ja ångest. Kluvna tankar. Funderingar. :s

Må så gott!
/e

Peace & Lööööööööv....

Jo jävlar vad P&L det är i blg. haha. Har nu avklarat jobbet i blg, har överlevt. Men inte mkt mer. ;)
I 2,5 dag har vi stått ut med olika sorters festivaldeltagare:
* Massa massa folk
* Bakfulla
* Illaluktande
* Solbrända
* Fula
* Snygga
* Massa fula tatueringar
* Folk utan leg
* Folk m gamla leg
* Folk m Norska Leg
* Dryga sommarjobbare
* Tråkiga jobbarkompisar (inte alla...)
Och till sist! en jävla värme INNE i butiken! Luften har stått totalt stilla!!

Var ju där för 2 år sedan å jobbade. Är nog lagomt att åka dit varannat år.. ;)
De talade även om för mig att ja å Karin numera är anställda i blg...  Är dock glad att veta att våran chef aldrig skulle släppa oss på heltid! haha..
I det stora hela så har det gått bra! Har dock vart helt slut när man slutat... I torsdags blev det sängen omedelbums efer jag hade vart till stallet. Igår höll jag mig faktiskt vaken till 23, men det var tack vare att emelie var här! haha!
Idag slutade vi, tack å lov tidigt, anlände på vällan strax efter tre... Intog bryggan på en gång! Skönt! Premiär badade gjorde både jag och bäck! ( Kan avslöja en hemlis.... Hon som är så tuff, tror hon, är faktiskt livrädd för både fiskar och spindlar... ;) Var faktiskt riktigt skönt att bada! =) Lite kallt nere mot botten, men skönt! Lade oss på bryggan och grillade! Varmt & skönt! Sen tog vi även en roddtur runt ön! Mysigt! :P

Nu ska jag inta sängen och sova vidare. Helt slut. Imorgon kommer emma å hämtar mig vid 7. Ska iväg till gagnef på dressyrtävling med henne! Sen blir det till å kolla över sommarhagen, och tårta hos Jerka!
Ska försöka rida oxå. Men det blir sent, ska juh bli varmt imorrn igen...

Nej! Må så gott i värmen nu allihopa!

/e


Guten Abend!

Eller hur det nu stavas. Tyskan var det juh ett tag sedan man höll på med. Haha....

KORT jobbdag idag! Riktigt riktigt skönt!
Hem å tvättade ett par maskiner, men vädret var alldeles för fint utanför fönstret... Så ja åkte hem till vällan och tänkte sola lite! Men när ja slog mig ned på gräsmattan försvann solen.. =( Hur surt är inte det då? Gud kanske tyckte jag borde städa? Haha...

For förbi Nygårds å snackade lite skit. Vidare mot macken. Lämnade tebax lite filmer å sen var jag faktiskt duktig och dammsög ur bilen, och tom tvättade den! Men den blev inte helt ren. Så nu lär ja köpa en ny, som Hansa sa! Haha!
Mot staden, förbi berget och hämtade upp Jandesson, som förövrigt fyller år idag, GRATTIS! Hem till vällan och tog en promme runt krondiket m boxarna!

Hemma. Duscha. Sova.
Jobb i Blg imorrn, å fre å lör.... Jag & Bäck. Kan det blir mer katastrof eller? Haha... Ska nog ordna sig det med!

Nej. Dusch nu, sen säng.

Tjo!

Premiär badat!

Japps! Idag var det dags. Har ju skjutit länge på det nu, när man var mindre så brukade jag och en klasskompis alltid bada innan sista april... När isen knappt var borta... Jaaa. Tur man blir gammal å klok? Eller???
Okej, jag ska väl erkänna att jag inte rikigt har badat.... Jag & Anna badade med hästarna idag!! Och ni som känner min häst..... Vet ju att allt och alla blir blöta! Jädrans vad hon skvätter.. stackars Gullan blev juh rädd! Jag blev bara blöt.... Det simmade i skorna.... Haha! Kul å se henne leka iaf!

Annars då? Jo, jobbat hel dag... MASSA varor... en hel del folk... allt hade väl flutit någorlunda, om det inte är för alla dessa blåbär! man kan ju bli smått galen.. Jaja, de lär väl sig. Jo, men om man inte orkar vänta på att de lär sig då? Hur gör man då? Haha......

Imorrn är det kort dag! Najs! 7:30-13:30. Inte fy skam! Sen är det tvättstugan som gäller...
Tors-lör är det jobb i blg som gäller. P&L. Man kan ju alltid hoppas på lite lööv? Haha.

Nejj. Nu ska ja bädda ner mig å läsa Hänt Extra som hade trillat innanför dörren när ja kom hem!
Kanske ska gå till arbetet imorrn? Får se hur trött jag är.. Fast ja ska ju ha tvätt med mig hem.. Hm...

Goood Night!

Jaaaaa. Hejsan.

Okej. Idag har jag fått en hel del gjort. Men inget av det jag ska. Det börjar spåra ur och gå på skit! Mamma hotade med ett besök, det kanske skulle behövas? Haha..

Bästa Blumen kom på en blixt visit idag! Släppte hundarna i skogen å sen for vi till blg för att inta lunch på Max, vars annars? :P
Blumen tog lillasyster med sig till örebro ( som för övrigt även hade glömt sin hem nyckel).
Jag tog mamma & bror med mig till Kupolen och införskaffade mig ett par riktiga promenadskor!
Ett nytt duschdraperi å nå mer...

Hem. Och det var då jag skulle gjort allt jag inte har gjort...

Ut och red med Anna på banvallen, blev lugnt, lär ju bli det om vi ska hinna snacka nå skit! Haha!

Hem och ut på långpromme m Maysan. Skorna funka fiint!! Dock ont i benen efter allt promenerande i helgen. Men nu ska det förhoppningsvis bli bättre! =)

Nu ska ja hoppa i säng! Jobb heldag imorrn å sen en ridtur m anna igen! Gäller att passa på innan ja släpper odjuret på bete!

God Natt på er!

Utvecklas eller avvecklas?

Japps. Det är juh det som är frågan...
Just nu verkar det juh som om det bara är avveckling som pågår.. ;)
Trots allt är det några som är in här. Hur det nu kommer sig?
Ge mig lite respons, utveckling eller avveckling?
Radera allt eller?

Klockan är alldeles för mkt. Jag är inne i ett filmmaraton.. Men denna är snart slut, sen blir det allt sängen! Imorrn får jag fin besök från Växjö!

Natti!

RSS 2.0